medjimurjepress@gmail.com

Ženi od 68 godina preotela sam muža

Radila sam za njih i nisam se nadala da ću se zaljubiti

Oni su tražili nekoga tko će im pomoći u kućanstvu, ja sam se javila na oglas i svidjela sam im se te sam dobila odmah posao. Nije mi bilo teško ništa raditi za njih lijepo su plaćali i bili su dobri prema meni. Nisu bili zahtjevni kao neki stariji ljudi danas kako inače jesu. Bili su zadovoljni sa svime što sam napravila za njih i nikada nisu prigovarali.

Sa njenim mužem sam i vani radila oko kuće te na imanju oko krava i konja, te ostalih životinja. S njim sam našla baš lijepi zajednički jezik i slagali smo se kao da se cjeli život poznajemo. Bio je baš zabavan i znao se šaliti do bola, uživala sam u njegovom društvu i nijednog trenutka nisam požalila što sam se kod njih zaposlila. Tako su nam prolazili dani čak sam i živjela kod njih, jer mi je bilo lakše da ne putujem svaki dan, bila sam s njima kao da sam njihova.

Ali sudbina je za mene i njenog muža imala sasvim drugačiji put i plan. Oboje smo se zaljubili do ušiju, kada god smo bili vani ili u štali hvatali smo priliku da budemo zajedno dok nas ona ne vidi. Uživali smo jedno u drugome i prihvatili smo tu ljubav. Nakon par mjeseci ona nas je uhvatila na jednoj livadi kada smo radili one stvari, mislila sam da će umrijeti ali na sreću nije.

Otjerala nas je odande, ali sreća pa on ima nekoliko imanja i kuća pa nam nije bio problem otići nikako. Sada živimo zajedno i lijepo se slažemo i super nam je sada kada se ne moramo skrivati od nikoga. Svi znaju i nama ne smetaju njihove priče niti osude jer nam je bitno da se nas dvoje volimo. Ni moji nisu baš nešto prihvatili s obzirom da ja imam 28 godina, pa im je teško palo. Ali me ne zanimaju njihova mišljenja, već mi je bitno da me moj muškarac voli najviše na svijetu.

/Nevenka. H./

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*