Međimurje Press
Showtime

Tarik Filipović otkrio tko mu je najdraži lovac!

U Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji gostovao je glumac i voditelj Tarik Filipović, koji je oduševio svojim glumačkim talentom, ali i otkrio koliko je najviše imao pari naočala i tko mu je najdraži lovac. Nezaobilazna tema je bio i španjolski film „42 sekunde“ u kojem je Tarik utjelovio legendarnog vaterpolskog trenera Dragana Matutinovića koji je tamošnje vaterpoliste doveo do prve olimpijske medalje.

Snimanje je finalizirano potkraj prošle godine, a Tarik je za lokaciju premijere filma predložio baš – Split.

Bio je neki dogovor, ja sam inzistirao da napravimo jednu premijeru isključivo u Splitu, zbog Matute. Mislim da ovaj grad zaslužuje da tu bude ta premijera, ali pod uvjetom da dođu svi ovi glumci i sve najveće zvijezde iz filma. Oni su jako zainteresirani, mnogi od njih su bili u Hrvatskoj, a film je stvarno dobro napravljen. Prije neka dva tjedna sam bio u Barceloni i ono što sam vidio od kadrova, imaju taj jedan starinski filter da dočaraju Barcelonu ’92. Ja sam Matutu, nadam se, predstavio u dobrom svijetlu.“

Film je na španjolskom jeziku, a Tarik se za ulogu pripremao tek par tjedana.

Giulianu je otkrio da on i Joško Lokas, voditelj Potjere, planiraju napraviti mega kviz.

Hoćemo napraviti regionalni kviz, čije će finale biti u Zagrebu i gdje će pobjednik osvojiti veliki, veliki iznos – bar milijun eura. Napravili bi sistem kao Liga prvaka,  prođeš skupine, šesnaestinu finala, osmina finala i onda super finale dva najjača genijalca. Sad radimo na detaljima, ali radimo paralelno jedan sportski kviz. Toliko ima ljudi koji vole sport i samo sportska pitanja. Upravo smo u pregovorima s nekim televizijama da bismo napravili jedan vrhunski sportski kviz kojeg bi gledala cijela regija.“

Giuliano je Tariku postavio nekoliko brzopoteznih pitanja, a Tarik mu je otkrio da mu je Milijunaš ipak draži od Potjere, kao i da mu je najdraži lovac Morana Zibar.

Jedno od pitanja je bilo i ono o broju naočala koji posjeduje. „Imao 120, sad imam 20. Podijelio prijateljima, rodbini i humanitarne svrhe“, rekao je Tarik Filipović.

Giuliano ga je pitao i koje bi tri želje tražio kada bi pronašao zlatnu ribicu, a Tarik je odgovorio „Da Hajduk bude prvi, zbog svih vas. Onda da se moj Čelik vrati u prvu ligu Bosne i Hercegovine i da svi budemo zdravi i sretni, da konačno ova država počne živjeti barem onoliko  koliko zaslužuje.“

Nezaobilazno je bilo pitanje i o nogometu pa je na teško pitanje o tome tko je bolji trener reprezentacije, Miroslav Ćiro Blažević ili Zlatko Dalić, Tarik odgovorio „Dalić se doima ozbiljnije, Ćiro je bolji motivator, imaju uspjeh obojica.

Giuliano je pokušao Tarika uhvatiti u bračnom neznanju pa ga je pitao kada mu je godišnjica braka, ali Tarik nije pao na to pitanje. Giulianu je otkrio da je u brak s Lejlom Filipović ušao 31.12., a onda pojasnio „Zato sam to i odabrao da ne zaboravi. Ajmo se, ženo, vjenčat na staru godinu, nikada nećemo zaboravit.“, zaključio je Tarik kroz smijeh.

The best of gostovanja pogledajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=mpgeWPBUDas

Karmen Kokeza

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja