TrackDay&Style

U organizaciji Autokluba “Blacklisted”

Pozivamo Vas da dana 12. listopada 2019. godine prisustvujete događaju No.6 TrackDay&Style Novi Marof na karting stazi Rauš u Novom Marofu s početkom od 8:00 sati do 20:00 sati. 

Riječ je o događaju ljubitelja automobilizma da svoje stečeno iskustvo u prometu prezentiraju na stazi u cilju promicanja prometne kulture i povećavanja sigurnosti u prometu. Krucijalni cilj projekta je poticanje edukacije mladih vezano za sigurnost u prometu kako bi se smanjio broj porasta prometnih nesreća na hrvatskim cestama.

Autoklub Blacklisted dosad je organizirao pet Track day događaja od osnutka 2018. godine, četiri na karting stazi Rauš u Novom Marofu i jedan na karting stazi Blažon u Belici. Prosječni broj vozača na Karting stazi Rauš je 80, a posjećenost je bila na zadovoljavajućoj razini gdje se tijekom čitavog dana bilježi preko 1500 posjetitelja. Ove godine očekujemo još više posjetitelja s obzirom na konstantni porast broja prijava vozača, ali i organiziranja Style Eventa koji će se odvijati kraj staze. Događaj će popratiti poznati hrvatski mediji.

Style show kategorije za koje su osigurani pehari STREETSTYLE TOP 15, RACE LOOK, LADY TUNING, OLDSCHOOL TUNING , CAR LIMBO, BEST WHEELS, BEST INTAKE, BEST EXHAUST, LOWEST CAR , dB contest (natjecanje u glasnoći muzike)

Budući da je Autoklub BLACKLISTED neprofitna organizacija sva sredstva financiranja dobivaju se isključivo putem sponzorstva i donacija.

Sve ostale informacije i način prijave sudjelovanja možete pronaći na našoj facebook i web stranici:

https://www.facebook.com/BLACKLISTEDInc/

http://blacklisted.hr

Najava No.6 Trackday&Style Eventa pomoću promo video-a:

Link za download:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdrive.google.com%2Ffile%2Fd%2F1fjlW5kkBqKNSgWS4vGqjB990l2p7ESHd%2Fview%3Fusp%3Ddrivesdk%26fbclid%3DIwAR03_dIREcKbNhY2FYGqc2Uv21XCv4ssK69n6eDa06Xs61fTpc6U0I4GhtY&h=AT0dnikvE05LaJAkdTJoOHwdfJhbX9pAYVa2ETN-_UTQQ3Ud2EdB4884w9Ote9WHcHXNn-d26_TLw8WMfjQVAulsEGp6tFLm55vIyKZDEx-WKj56I2EdZSmW44dpyWH-IkEQ6w

Link promo video-a na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=FW4Cfyexslg

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*