U spektakularnom poker eventu novinar Zoran Šprajc osvojio “Skills and Balls”

Luksuzan Vip Room zagrebačkog Diamond Palace Casina ovih je dana postao savršena kulisa za korporativno druženje kakvo kod nas dosad nije bilo uobičajeno. Naime, umjesto da svoje klijente i prijatelje ugoste na večeri, tvrtka MCI poslovne je partnere pozvala da se okušaju u igranju pokera. Dakako, kako nitko od njih nije profesionalni igrač, ovo nije bio poker turnir u kojemu se igra na novčane uloge, nego su dečki zaigrali za prestižnu statuu koju su nazvali Skills and Balls. S obzirom na to da je poker igra u kojoj je 70 posto uspjeha matematika, kombiniranje i dobra psihologija, a svega 30 posto sreća, ugledni domaći biznismeni i njihovi gosti odlučili su svoje znanje i vještine, ali i hrabrost da riskiraju, umjesto za konferencijskim, pokazati za poker stolom.

Pobjedu je odnio gost eventa, novinar Zoran Šprajc koji je za pokeraškim stolom pokazao kako analitičko razmišljanje i praćenje reakcija suigrača donose uspjeh.

Bilo je to isključivo muško druženje, za koje je u Diamond Palace Casinu, dečkima osigurana privatna prostorija zaklonjena od pogleda ostalih igrača, a čitavu večer su se častili cigarama, biranim vinima i ukusnim kanapeima.

U Diamond Palace Casinu, koji je u godinu i pol, postao omiljena zagrebačka destinacija za izlaske čak i onima koji nisu ljubitelji igara na sreću, ne kriju zadovoljstvo što klijenti prepoznaju njih kao mjesto malo drugačije korporativne zabave.  Dosad su svojim posjetiteljima pripremili brojne evente, koncerte, modne revije, izložbe i proslave.

Ovog su proljeća organizirali i Diamond Million, najveći ikada održan poker turnir u Hrvatskoj i regiji, sa zajamčenim nagradnim fondom od čak milijun kuna! Ovim eventom svrstali su se uz bok najvažnijim pokeraškim turnirima u svijetu. Realizirao ga je čovjek koji je u svijetu pokera istinski celebrity, Dragan Galić (45) , koji je ujedno i novi glavni izvršni poker menadžer Diamond Palace Casina. 

Poslovnim smjerom u kojem idu jako je zadovoljan i Vito Sarancha, direktor tvrtke Globus Exclusive, koja upravlja Diamond Palace Casinom.

– Korporativnim eventom MCI-ja pokazali smo da za biznismene postoji i jedan drugačiji vid zabave od onog na koji su navikli. Svojim klijentima uvijek rado ponudimo tailor made događanje po njihovim željama, a drago mi je da poker, koji je uistinu intelektualna igra, postaje sve popularniji-završio je Sarancha.

(Ideje i sinovi)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*