Uspjeh mlađe skupine plesača Koraka na ‘Island Dance Competition’

Mlađa i novija generacija Korak juniora probila je led svojim prvim natjecanjem. Sudjelovali su sa 12 koreografija u različitim plesnim kategorijama, te odnijeli 9 prvih mjesta, dva druga i jedno treće mjesto.

Kao najbolja juniorska formacija sa koreografijom ‘Crown’ osvojili su plesni kamp u Italiji od strane Europe Hip Hop Movementa.

Komercijalni trio u kojem su sudjelovale Vita Malašić, Elena Frančić i Gita Nikolić osvojio je put u Bugarsku kod Nadye Dimokove, balerine i suvremenjakinje koja je primijetila rad i na drugim tehnikama obzirom da je konkretno dodijelila nagradu plesačima u komercijalnoj koreografiji!

Klara Tot, Nikolina Martinec, Hana Krištofić, Izabella Kurti, Filipa Zubić i Virna Hošnjak snimile su plesni video u koreografiji Mariusza Crovida.

Voditeljica i koreografkinja Virna Hošnjak sudjelovala je kao sudac u kategorijama u kojima se Korak nije natjecao, te održala plesnu radionicu uz Nadyu Dimokovu iz Bugarske, Mariusza Crovida iz Poljske, Giuliu Mancini iz Italije i Josea De La Cruz iz Amerike.

Posebna zahvala na pomoći oko djece ide asistentici Filipi Zubić i gospođi Zvjezdani Kovačić.

Nakon ovog uspjeha, vjerujemo da ne želite propustiti njihov ‘The 90’s show’ koji će se održati u nedjelju 17.6. sa početkom u 18:30h u dvorani Graditeljske škole.

Karte po cijeni od 30 kuna možete kupiti na https://www.ticket2go.hr/tickets/27-1TJ4HOP7 .

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Komentiraj

*