Jednom Viktorija, uvijek Viktorija!

Victoria je latinska riječ za pobjedu, a koristi se kao ženski oblik osobnog imena. Ime se odnosi na VIKTORIJU, rimsku božicu pobjede.

Sve je to bio dovoljan razlog da tata Franc Kokalj koji se otisnuo u  ugostiteljske vode, svom novootvorenom lokalu nadjene ime po kćeri Viktoriji. Bilo je to točno prije 36 godina. Tih 36 godina “pobjeda” ne napušta mjesto Pribislavec i dan danas vrata ovog kultnog caffe bara opstaju kao i božica Victoria. Ni nesigurna vremena ni ratovi ni ekonomske krize, nisu narušile postojanje Viktorije.

A tko je sve stolovao u Viktoriji i provodio dane i noći od daleke 1981.godine? Prava plejada sportaša, glumaca, političara, manekenki, ljepotica iz cijelog svijeta. Tu je montirana prva satelitska antena, tu je uživala cijela nogometna ekipa Partizana iz Beograda na čelu s Nenadom Bjegovićem, tu je stvarana politička povijest nezavisne države Hrvatske.

VIKTORIJA VAS POZIVA

Caffe bar Viktorija ima zavidnu tradiciju, zato živi i danas. I to još kako! Ove subote 16.prosinca 2017. otvara svoja vrata, nova, svježa, intimna, mazna, spremna da pruži zadovoljstvo svakom gostu. Ne da samo jednom uđe, već da se vraća u nju. 

Šarmantno i simpatično, za novi start, izvjesila je ovih dana svoju novu neobičnu ponudu, što je i njeno geslo-uvijek drugačije!

Nova je to ponuda i nije šala. Hoće li se koji Međimurec “upecati” i postati junak dana, ostaje da se vidi. U caffe baru nas uvjeravaju kako sigurno imaju klijentelu koja će ispuniti zahtjevnu “normu”. Jer kad kuća časti, nema prepreka za odvažne. A svaka kuna vrijedi bogatstvo.

Ako i nemate dovoljno hrabrosti, nema veze. U ugodnom društvu Caffe bara Viktorija svakako ćete se osjećati zadovoljno. Jer, legenda Viktorije se neumitno nastavlja!

Čekamo vas!

(rd)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*