medjimurjepress@gmail.com

World Top Model Croatia 2019

Natjecatelice za prestižnu titulu World Top Model Croatia 2019. stigle su sa vodećom hrvatskom prijevozničkom kompanijom Croatia Bus u biser jadranskih marina na izbor koji će se održati 14. rujna ove godine u Marini Frapa u Rogoznici.
Djevojke će se u resortu Marine Frapa pripremati za veliku završnicu koja će u finalnom izboru dati pobjednicu koja će Hrvatsku predstavljati na svjetskom izboru u Monte Carlu u prosincu 2019.godine. Za vrijeme priprema bit će održano nekoliko modnih revija i raznih foto i video snimanja na atraktivnim lokacijama same marine, Rogoznice i okolice.
Na izboru WTM Croatia u Marini Frapa, kao posebne gošće bit će i pobjednice – izabrane predstavnice Slovenije, Makedonije, BiH, Srbije i Crne Gore gdje će u sklopu programa i primiti službenu lentu za svjetski izbor WTM od vlasnika svjetske licence.

U Marini Frapa priprema se event ljepote i mode te će biti glazbeno popraćen vokalima lijepe Antonije Šole, Iggy-a Popovića, Dore Škender i makedonskog pjevača Davida Temelkova.

Kršana Šepić
.
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*