Međimurje Press
Zanimljivosti

FAVBET otkriva hobije Lidije Bačić i Filipa Hrgovića

Ovog proljeća FAVBET provodi veliku kampanju koja istražuje hobije svojih korisnika u Hrvatskoj i koja nastoji pokazati kako klađenje može biti jednako cool hobi kao i svaki drugi.

Nastavljajući istraživati ​​temu razbibrige hrvatskih ljubitelja online igara, FAVBET tim je odlučio otići korak dalje i otkriti čime se zabavljaju neke od poznatih hrvatskih zvijezda u svoje slobodno vrijeme.

Riječ je naravno o poznatim ambasadorima FAVBET-a, koji su već nekoliko godina zaštitno lice brenda i s firmom stvaraju uzbudljive projekte za tisuće hrvatskih korisnika.

Među njima su poznata pjevačica Lidija Bačić te boksač i brončani olimpijac Filip Hrgović. U sklopu kampanje snimili su kratke video uratke u kojima su govorili o svojim omiljenim hobijima i zašto odabiru upravo njih. I dok hobi Filipa Hrgovića nimalo ne iznenađuje, Lidija Bačić u svoje slobodno vrijeme voli se posvetiti aktivnosti potpuno različitoj od glazbe. Koja je vrsta zabave osvojila srca simpatične Lidije i našeg teškaša Filipa? Potražite odgovor u videima na FAVBET-ovom Instagram profilu.

“Uvijek nastojimo našim korisnicima pružiti više od same platforme za igranje. Brend kampanja “Favbet – kul baš kao i tvoj hobi” posvećena je upravo tome – ogromnom svijetu zabave, stvorenom zahvaljujući modernim tehnologijama i odgovornom odnosu prema igračima. Zahvaljujem našim slavnim ambasadorima Lidiji i Filipu, koji nastavljaju podržavati dobrotvorne i promotivne aktivnosti Favbet-a, izlažući dobrobiti naših proizvoda sve većem broju hrvatskih korisnika”, izjavio je Andriij Matiukha, CEO Favbeta.

Video :

https://youtu.be/YQBfF4TI4wg

https://youtu.be/Y4L4T8PFT-o

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Hrvoje Ratkić

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja