medjimurjepress@gmail.com

Kultna Beška otvara seriju koncerata na otvorenom

Beškina renomirana glazbena sedmorka u srpnju i kolovozu nastupat će pod paviljonom – osvijetljeni zvjezdanim nebom i lampicama

Bistro Beška već je svojevrsni simbol grada Čakovca s više od pola stoljeća tradicije, a bogatom portfelju cjelogodišnjih evenata priključuje se i sedam vikenda te isto toliko izvođača i bendova koji će pod paviljonom i zvjezdanim nebom održati koncerte.

Već 4. srpnja Dino Jelusić, najpoznatiji po suradnji s Trans-Siberian Orchestra i nebrojeno mnogo renomiranih rock izvođača, otvorit će sezonu Beškinog paviljona akustičnom solo izvedbom. Ispod paviljona naći će se i natjecatelji posljednje sezone The Voicea Filip Rudan i Maria Florencia, ali i glazbenici s domaćeg terena – braća Kovačević, pjevačice Gabriela Hrženjak i Tamara Korunek te popularna šestorka iz Scifidelity Orchestra.

Jedinstveni spoj nebom osvijetljenog ambijenta i kvalitetne glazbe bit će rezerviran za 70 gostiju što cijeli program čini ležernim i ugodnim za svakog – bez gužve i često nepoželjnih „stiskavaca“.

Karte možete kupiti direktno u bistrou Beška po cijeni od 50 kuna od ponedjeljka do četvrtka od 7 do 22 sata, dok u petak i subotu za kupnju karata i uživanje u čaši vina imate sat vremena više.

Za dodatne informacije o datumima koncerata i ostalim pojedinostima posjetite Beškine Facebook i Instagram stranice.

O Beški:

Bistro Beška tradicionalni je obiteljski pothvat obitelji Damjanović osnovan 1966. godine. Iako je ova „stara dama“ čakovečkog ugostiteljstva već debelo u pozamašnom šestom desetljeću postojanja, cijela obitelj Damjanović i dalje se trudi pružiti spoj tradicije, kvalitete i raznovrsnosti zabavnog sadržaja za svoje goste.

Već na sam prvi dojam Beška svojim lampicama, prvorazrednom terasom i paviljonom mami svoje goste, dok se u zimskim mjesecima može uživati u unutrašnjosti uz kamin, knjigu i razne tople napitke. Pravi bistro ne bi bio upravo to bez hrane, a nude se sezonski domaći kolači te raznovrsni doručci – za svakog ponešto.

Mateo Henec

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*