medjimurjepress@gmail.com

Mogu li se radovi na nadvožnjaku obavljati brže?

Tragom reakcije našeg čitatelja s čakovečkog Juga kako se nestvarno odužila sanacija čakovečkog nadvožnjaka i koja umjesto najavljenih 145 dana traje već dobranih 7 mjeseci, imali smo se priliku uvjeriti u dva navrata tijekom ovih dana, kako na gradilištu i nema radnika.

Ili su na pauzi u 9,30 ili u podne, ali tog 30.siječnja nismo zatekli ni jednog. Srećom da se promet odvija naizmjence jednom trakom, jer zaista stanovnici i Savske Vesi i Strahoninca i oni koji žive na Jugu, zaista se s pravom pitaju što se to događa s graditeljskom tvrtkom “Geotehnika “iz Selca koja je izvođač radova.

Uz već brojne anegdote vezane uz ovu sanaciju nadvožnjaka, “ušla” je i ona s Milanom Bandićem gradonačelnikom Zagreba. Za samo 13 mjeseci rekonstruiran je kompletan Zagrebački rotor jedan od najvećih projekata tog grada ikada pa se mnogi pitaju kako bi to bilo da je respektni Bandić za izvođače radova pozvao Geotehniku.

Jedno je sigurno, kad dođe vrijeme sanacije nadvožnjaka prema Nedelišću, gradski oci svakako moraju sto puta prije promiješati karte kada odlučuju kome povjeriti posao.

(rd)

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*