medjimurjepress@gmail.com

Ove srijede u 19:00 Putoholičari vas vode na Route 66 – Online putopisna druženja uz World Traveler’s Bar

Nakon sjajnih reakcija na prvo online putopisno druženje s Damirom Vujnovcem, riješili smo nastaviti s dobrim sadržajima svake srijede u 19:00 na FB stranici World Traveler’s Bar.

U srijedu, 08.04. u 19:00 gosti su Putoholičari, a pričat će o zanimljivom putovanju po Ruti 66.

Točno u 19:00, poznati putujući dvojac, Iva i Branko, omiljeni Putoholičari, uključit će se LIVE preko Facebook stranice World Traveler’s Bar i odvesti vas na virtualno putovanje po poznatoj američkoj Ruti 66.

Ako vas zanima kako izgleda Amerika kakvu rijetko tko zamišlja, daleko od nebodera, širokih cesta, šljaštećih reklama, galame i užurbanosti modrenih megapolisa, onda nemojte propustiti ovo online putopisno druženje.

Route 66, cesta poznata je još i kao Glavna cesta Amerike, nekadašnja žila kucavica američke povijesti koja je spajala istok i zapad i „Mother road“ kojim se kretalo u potragu za boljim životom, ka sunčanoj Californiji.

Krećemo iz Chicaga (Illinois), vozimo se kroz Missouri, Kansas, Oklahomu, Texas, New Mexico, Arizonu, sve do Santa Monice u Californiji, na putovanje dugo skoro 4000km, kroz 8 saveznih američkih država.

Cesta kojom je nekada prolazilo na tisuće kamiona, danas se ne nalazi niti na jednoj modernoj karti Amerike, a njome prođe po koji entuzijasta u potrazi za poviješću USA ili oni najstrastveniji među putoholičarima.

Jasno je što je Ivu i Branka odvelo na Route 66, a kakve su njihove priče sa tog putovanja saznajte u srijedu (08.04.) u 19:00 na online & live World Traveler’s Baru.

milica@world-traveler.hr

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*