Međimurje Press
Zanimljivosti

Poziv ljubiteljima glazbe i gozbe – na koncert, vino i zalazak u vinogradu!

„Pridružite nam se u subotu, 19.6. na ekskluzivnoj manifestaciji Zalazak u vinogradu, kušajte vrhunska vina nastala iz ljubavi prema vinogradarstvu koja se prenosi generacijama, uživajte u nastupu izvrsnog  jazz sastava – Jazziana Croatica, sve to uz prizore nepreglednih vinograda stupničkoga kraja koje ćete ovjekovječiti svojom fotografijom i možda osvojite nagradu“ – poziva Mateja Pejanović, direktorica TZ Meridiana slavonica!

Zalazak u vinogradu traje od  16:00 – 21:00h u vinogradima  pred vinskim hotelom „Stupnički Dvori“. Na samom početku održat će se radionica „Vina Meridiane Slavonice – ponos našega kraja“,  na koju se možete prijaviti do petka 18.6. u 12h na mail info@tzms.com.hr.  U 18:00 h počinje koncert u vinogradu poznatoga sastava Borna Šercar’s  Jazziana Croatica koji svojom originalnom glazbom nastoji očuvati hrvatsku glazbenu baštinu inspiriranu etno utjecajem te nametnuti nove standarde u hrvatskom jazz izričaju.

Od 19:00  posjetitelji će moći sudjelovati u kreativnom foto natječaju sa zadatkom da svojim pametnim telefonima „ulove“ najbolji kadar zalaska sunca u vinogradu, među čokotima stupničkog vinogorja, kojim se najljepše dočarava ozračje događaja. Fotografije treba objaviti na  facebook eventu na stranici Meridana Slavonica, s oznakom #zalazakMeridianaSlavonica i #sunsetinMeridianaSlavonica. Najbolju fotografiju izabrat će stručna komisija – a nagrađeni će osvojiti romantičnu večeru za dvoje.

Detalje događaja možete pratiti na našim društvenim mrežama, a subotu planirajte u stupničkome kraju uz kušanje vina, koncert i zalazak u vinogradu. Ulaz je besplatan!

FB događaj: https://www.facebook.com/events/249997376924494

Više informacija na: info@tzms.com.hr

Marija Vukelić, prof.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja