medjimurjepress@gmail.com

Viktor Uković Đukić zvanično najljepši dječak svijeta, iznova i iznova nas osvaja!

Viktor (3) prije manje od dvije godine na natjecanju u Turskoj proglašen za Najljepšeg dječaka na svijetu, a ta vijest je obišla kako domaće tako i regionalne medije. Pamtit ću 2019, g, za nas kao najljepšu poslije rođenja našeg malenog Viktora – kaže njegov otac Zoran.

Viktor je proglašen za Najljepšeg dječaka svijeta, imao je dvije velike humanitarne revije, Beranama za djecu s posebnim potrebama, u Beogradu protiv nasilja nad ženama.

Svjetski žiri koji prati njegov rad putem društvene mreže Facebook proglasio je malenog Viktora i za dijete godine.
Maleni Crnogorac je također u svoj grad Berane dobio još jednu nagradu i to što se našao u društvu zajedno sa poznatim glumačkim imenima.

Zahvaljujemo se organizatorima koji su donijeli odluku da nagrade Viktora peharom u pitanju je ,”Balkan Awards” priznanje, odnosno Prvi Oskar Srbije, koje važi za jedno od najvećih na Balkanu, a dodjeljuje se već deset godina uspješnim osobama sa ex YU prostora – ističe majka Elmaza i dodaje kako je organizatorica Ankica Orčić iz Subotice proglasila Viktora za Najljepšeg Vilenjaka u bijelom eventa posvećenog preminuloj književnici Isidori Bjelici.

Dječak koji je osvojio svijet!

Našeg malenog ambasadora ljepote na ulici prepoznaju sve generacije, kako oni mlađi tako i oni stariji, uz obaveznu fotografiju za uspomenu. Sretni smo i  ponosni roditelji, posebno što je sa samo tri godine uspio promovirati  svoju državu Crnu Goru.

Viktor je inače danas najmlađi član Agencije TOP3 Models Montenegro.

Čestitamo!

(mp)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Leave a Reply

*