Međimurje Press
Zanimljivosti

Vinski piknik na Marini Prelog!

U nedjelju, 26. lipnja, posjetitelji Marine Prelog, u popodnevnim su satima doživjeli pravu poslasticu: na Vinskom pikniku na Marini, nastupio je poznati međimurski komičar Vlatko Štampar

Izvorne šale i urnebesne priče iz života dvometarskog Vlatka, privukle su i nasmijale veliki broj posjetitelja, većinom mladih ljudi, a Vinarija Dvanajščak-Kozol upotpunila je cijeli dojam ponudom vina te degustacijama za sve zainteresirane. Zanimljivo je bilo vidjeti i veliki broj posjetitelja koji su prihvatili poziv Turističke zajednice Grada Preloga da ponesu vlastite dekice za piknik te da uživaju u dobroj kapljici vina, kao i širenju dobrog raspoloženja. Jer, prema Vlatku Štamparu, upravo nam to, u razdoblju korone i ostalih nedaća koje se trenutno događaju u svijetu, i treba.

Ozbiljnost u nedjelju popodne na Marini Prelog nije bila dobrodošla, a o odličnom i presmiješnom nastupu Vlatka Štampara pričat će se mjesecima. Vinski piknik na Marini Prelog manifestacija je koja je osmišljena u suradnji Turističke zajednice Grada Preloga, Marine Prelog te Vinarije Dvanajščak-Kozol te koja poziva posjetitelje na uživanje u prirodi i opuštanje uz izvorna međimurska vina i hranu. Naglasak je na druženju, opuštanju i doživljaju, a ovog je ljeta predviđeno još nekoliko Vinskih piknika.

(ž)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja