medjimurjepress@gmail.com

Zimska čarolija u DV Vesela loptica Prelog

S prvim pahuljama snijega započelo je najljepše razdoblje u godini, a posebna kreativnost vlada u Dječjem vrtiću Vesela loptica iz Preloga. Naime, uz malo mašte i puno truda izgradili su zimski, snježni grad koji je oduševio sve njihove male korisnike, ali i njihove roditelje. Pregršt svjećica, borova, kućica, mostića te pokoja snježna pahulja smjestila se u njihovom novom gradu imena „Bajkograd“.

Nepredvidiva i po svemu drugačija godina donijela je brojne promjene u radu svih odgojno-obrazovnih ustanova pa tako i njih, međutim u svim izazovima neprestano se trude stvarati nove ideje i projekte.

U ovom izazovnom vremenu, koristimo svaku priliku da dodatno razveselimo sve naše mališane, kojima je predblagdansko vrijeme i iščekivanje Božića doista posebno”, istaknula je ravnateljica preloškog privatnog vrtića, Jasmina Bajus.

Znatiželjno, sretno te sigurno dijete koje osvještava i razvija svoje potencijale nit je vodilja vrtića, stoga vrtić potiče djecu da kroz igru, učenje, kreativnost, stvaralaštvo i sport izgrađuju sebe i uvažavaju druge.

Benjamin Bauer

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*