medjimurjepress@gmail.com

Međunarodni nogometni turnir pionira U-13 “Međimurec” 2018.

NK Međimurec sazvao je konferenciju za medije na kojoj će biti najavljen 20. Međunarodni nogometni turnir pionira U-13 “Međimurec” 2018.

Konferencija će se održati u četvrtak, 02. kolovoza s početkom u 15 sati u prostorijama kluba u Pretetincu 67. Govornici će biti Mišel Ganzer; predsjednik NK Međimurec, Ivan Ganzer; predsjednik Organizacijskog odbora Međimurec 2018. i predsjednik Međimurskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Mato Kljajić.

20. međunarodni nogometni turnir pionira U-13 Međimurec 2018. bit će održan od 10.-12. kolovoza na igralištu NK Međimurec u Dunjkovcu/Pretetincu i na igralištu u Nedelišću. Na turniru će sudjelovati rekordnih 16 ekipa iz deset zemalja.

Turnir se održava pod pokroviteljstvom HNS-a i licenciran je od UEFA-e, a podržavaju ga Međimurska županija i Općina Nedelišće. Smatra se najjačim turnirom u ovoj kategoriji u regiji te jednim od najjačih u Europi. Mnogi od danas poznatih igrača sudjelovali su na ovom turniru, poput: Ivana Perišića, Ivana Strinića, Marka Pjace, Josipa Pivarića, Lovre Kalinića, Andreja Kramarića i Matea Kovačića koji je 2005. bio proglašen najboljim igračem turnira.

(M.G.)

Foto: Klikaj.hr

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*