Međimurje Press
Sport+

1. Hrvatska liga u odbojci napijesku, muški i žene

ČAKOVEČKI PJESKAŠI SPREMNI ZA PULU

Najveći istarski grad ovog vikenda bit će domaćin 2. okupljanja najboljih hrvatskih pjeskaša okupljenih u 1. hrvatskoj odbojkaškoj ligi. I ovog puta Klub odbojke na pijesku Čakovec nastupit će sa svojim seniorima i seniorkama. Seniori će odigrati četiri, a seniorke tri susreta.

Trener Ivan Vabec kazao je kako su puni optimizma nakon prvog okupljanja u Jarunu. “Otvaranje nove sezone daje nam nadu u dobar plasman, što pogotovo vrijedi za seniore koji su se ponovno vratili u prvu ligu. Dobro smo trenirali cijeli ovaj tjedan i u Pulu krećemo spremni” rekao je. Govoreći o treniranju kazao je kako je i vrijeme pomazilo Čakovčane te je omogućilo nesmetano korištenje terena za odbojku na pijesku iza Gradskih bazena Čakovec. “I dečki i cure odlično rade. Na treninzima svi daju sve od sebe i možemo reći kako su oni jednako naparni kao i službene utakmice. No, najvažnije je da je atmosfera u momčadi i ekipi odlična te da nema ozbiljnijih ozljeda” poručio je Vabec.

Početak natjecateljske sezone je pomaknut zbog pandemije COVID-a i sada slijedi užurbani ritam. Nakon 11. i 12. srpnja i Pule slijedi 25. i 26. srpnja gostovanje u Splitu.

Tomica Jakopec

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja