Međimurje Press
Sport+

1. Trail “U gaćicama v Gačice”

Atletski klub Varaždin u suradnji s mještanima sela Gačice organizira prvu trail utrku u Gačicama. Ova utrka neobičnog naziva i raznih asocijacija održat će se 18.07.2021.g. na tri različite dionice – 3, 7 i 18 km, a sama trasa utrka protezat će se prekrasnim šumskim stazamaputeljcima i pitomim brežuljcima rubnih naselja: Osečka, Radovan, Lovrečan, Tužno, Lukavec te s ciljem na igralištu u Gačicama. Neizostavan dio svih utrka svakako će biti prolaz kroz “Vražji stolček” s kojega se pruža jedinstven pogled na kotlinu rijeke Bednje i šire. Bitno je za napomenuti da će ova utrka ujedno biti i humanitarnog karaktera te da će se dio kotizacije u iznosu od 20 kn uplatiti potrebitima.

S obzirom na neobičnost ove nove utrke, potrudit ćemo se da svi natjecatelji dobe unikatne i nezaboravne finišerske medalje, majice i ostalo, a vjerujemo da neće izostati ni prave zabave i veselja uz razna iznenađenja.

Zato zbog svega navedenog ostaje još samo poziv svima vama: “Dragi trkači i trkačice, obucite svoje patike i gaćice te dođite na 1. trail utrku v Gačice!”

I naš proslavljeni olimpijac Ivica Kostelić također vas poziva na 1. Trail “U gaćicama v Gačice”. Pogledaj najavu u videu iznad!

Prijave traju još samo ovaj tjedan pa stoga požuri i ne propusti trčati 3, 7 ili 18 km u Gačicama!

AK Varaždin

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja