14. Kup Grada Preloga u malom nogometu počinje 02. veljače

I ove godine Zajednica sportskih udruga Grada Preloga organizira Kup Grada Preloga u malom nogometu. Turnir je to koji svake godine u dvorani Osnovne škole Prelog okuplja nogometne klubove s područja Preloga. Ove se godine natječe šest nogometnih klubova: Mladost Komet, Naprijed, Otok, ČSK, Galeb i Draškovec.

Nakon što je tri godine zaredom naslov pobjednika osvojila ekipa Mladosti Komet, prošle je godine najbolja bila ekipa Galeba iz Oporovca. Drugo je mjesto osvojila ekipa ČSK – e iz Čehovca, a treće mjesto Mladost Komet iz Preloga.

I ove će se godine igrati liga sustavom, kroz tri dana, od petka do nedjelje. Posljednji dan turnira imat će i humanitarni karakter. Svi posjetitelji, igrači i organizatori plaćanjem simbolične ulaznice od 10 kuna uključit će se, kao i svake godine, u humanitarnu akciju Zajednice sportskih udruga Grada Preloga.

Sav skupljeni novac uplatit će se u humanitarne svrhe, najpotrebnijim pojedincima ili udrugama s područja Grada Preloga. Dođite i pogledajte ovoga vikenda nogometne klubove s područja Preloga.

RASPORED KUPA GRADA PRELOGA U MALOM NOGOMETU

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*