Međimurje Press
Sport+

2. kolo CRO-GYM lige

POVRATAK FILIPA UDEA

„Još ima života u mojim mišićima, još ima krvi u meni“ izjavio je Filip Ude po završetku 2. kola CRO – GYM lige koje je u subotu održano u Sportsko gimnastičkom centru ATON u Nedelišću. 34.-godišnji Čakovčanin je slavio na konju s hvataljkama i s ocjenom 15.000 iza sebe ostavio konkurenciju među kojima su bili Tin Srbić i Robert Seligman.

„Jako sam zadovoljan izvedbom, ovo je bio moj najbolji nastup cijele godine. Dobro sam se osjećao i odradio sam vježbu maksimalno koliko je bilo moguće u ovom trenutku“ komentirao je Ude svoju minijaturu na konju s hvataljkama. Osvrnuo se i na one koji su ga otpisivali jer je već zašao u poznije gimnastičke godine. „Neka dođu mlađi, borit ćemo se skupa na istoj spravi, u istim uvjetima pa nek bolji pobijedi“ izjavio je dodavši kako ti mlađi ipak moraju još trenirati.

Govoreći o padu pri kraju vježbe, pri saskoku na 1. kolu CRO – GYM lige u Osijeku prije tjedan dana kazao je kako je bio i tada spreman, ali očito mu je falila ta nijansa mirnoće. Rekao je kako mu ovaj rezultat daje odličan motiv za nadolazeće izazove.

Sljedeće, ujedno i posljednje kolo jedinstvenog hrvatskog gimnastičkog natjecanja na rasporedu je 17. listopad u Sportskom centru Lučko u Zagrebu. Srebrni olimpijac poručuje da će do tada još napornije trenirati i dokazati da je u dobroj formi. Nakon dva kola CRO – GYM lige Ude je vodeći na konju s hvataljkama s 45 bodova dok su iza njega dva člana zagrebačkog Sokola. 45 bodova ima i drugoplasirani Jakov Vlahek, a 40 Tin Srbić. Osječanin Robert Seligman je na dalekom 8. mjestu sa samo četiri boda. Dodajmo kako je natjecanje u ATON-u održano uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Poredak nakon 2. kola CRO-GYM lige

TOMICA JAKOPEC

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja