Međimurje Press
Sport+

2. muška liga Sjever: U petak košarkaška poslastica u Čakovcu, gostuje lider Ivančica!

U petak navečer, 11. veljače, u Čakovcu je na rasporedu košarkaška poslastica. U sklopu 15. kola u goste Međimurju stiže vodeća momčad lige Ivančica iz Ivanca. Utakmica se igra od 20:30 u dvorani I. OŠ Čakovec.

Ivančica vodi veliku borbu za naslov prvaka koji osigurava kvalifikacije za Prvu mušku ligu, a u ovoj sezoni najveći rivali su im Podravac i Radnik. Bila je i Vindija do prošlog kola, ali je u derbiju Varaždinske županije izgubila u prošlom kolu i zaostala na tablici.

Naše Međimurje igra „prijelaznu sezonu“ u kojoj je bitno pomlađeni sastav sa ciljem da se u naredne dvije-tri sezone stvori što kvalitetnija ekipa koja će se opet boriti za naslov i kandidirati za Prvu ligu.

Stoga je za naš sastav dolazak lidera iz Ivanca koji je favorit u ovom dvoboju veliki izazov da se pokuša iznenaditi vodeću momčad lige.

U utakmici protiv Vindije Ivančica nije bila kompletna, imala je problema sa samoizolacijom Morovića i ozljedom Taučera. Međutim, sjajan je bio Herceg koji je zabio 6 trica i zasigurno će na njega trebati dobro paziti da se ne razigra i u Čakovcu, jer je bio ključan igrač dvoboja protiv Varaždinaca. Uglavnom, u pitanju je puno iskusniji sastav od našeg koji ipak nije nepobjediv, što je pokazala i utakmica protiv Vindije.

Trener Međimurja Stjepan Novak povratkom Drka na četvorku, seniorski sastav ipak ima malo širi roster, a veseli da je u sve boljoj formi Mislav Kranjčec, uz standardno dobre i efikasne Golika, Glumca i Kuzmića. Herman i Gašparić uvijek su „gladni“ za svoje minute, a svoju priliku će još čekati: F. Kranjčec, L. Horvat, J. Horvat i Novak.

Košarkaški klub Međimurje
Čakovec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja