20. Međunarodni nogometni turnir dječaka U-13 “Međimurec” 2018.

Na turniru će sudjelovati rekordnih 16 ekipa iz deset zemalja. Uz najjače hrvatske klubove bit će tu i predstavnici: Japana, Slovenije, Austrije, Poljske, Slovačke, Mađarske, Makedonije, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Turnir se održava pod pokroviteljstvom HNS-a i licenciran je od UEFA-e, a podržavaju ga Međimurska županija i Općina Nedelišće. Smatra se najjačim turnirom u ovoj kategoriji u regiji te jednim od najjačih u Europi.

Mnogi od danas poznatih igrača sudjelovali su na ovom turniru, poput: Ivana Perišića, Ivana Strinića, Marka Pjace, Josipa Pivarića, Lovre Kalinića, Andreja Kramarića, Tina Jedvaja i Matea Kovačića koji je 2005. bio proglašen najboljim igračem turnira. Paralelno s tim turnirom na pomoćnom igralištu u Dunjkovcu/Pretetincu bit će održan malonogometni turnir na mantinele koji je namijenjen nogometnim školama iz Međimurja, ali i susjednih županija. Taj turnir imat će pet kategorija: U-7, U-8, U-10, U-12 i U-14, a svoje sudjelovanje na tom turniru na mantenele potvrdile su i ekipe iz daleke Kine.

Uz sportski pozdrav i nadu kako ćemo se vidjeti!

 Mišel Ganzer

 Predsjednik NK Međimurec Dunjkovec-Pretetinec

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*