22 ekipe iz 10-tak škola na turniru mladih nogometaša “Kup Nedelišća 2017.”

Nedelišće je ovaj vikend, 17. i 18. lipnja, domaćin mladim nogometašima iz raznih sredina koji sudjeluju na turniru “Kup Nedelišća 2017.”.

Škola nogometa Nedelišće organizira Kup koji će se za četiri uzrasne kategorije (U-8, U-10, U-12 i U-14) održati na terenima Sportsko-rekreacijskog centra Trate u Nedelišću, a sudjelovat će 22 ekipe iz 10-tak škola nogometa.

Na turniru će prvi dan u subotu 17. lipnja prijepodne nastupiti uzrast U-12 (igrači rođeni 2004. i mlađi), a popodne uzrast U-8 (rođ. 2008. i mlađi). Stariji će igrati utakmice u trajanju 2 puta po 15 minuta, a mlađi jednu od 20 minuta.

Drugoga dana u nedjelju 18. lipnja prijepodne će nastupiti nogometaši uzrasta U-14 (rođ. 2002. i mlađi), a popodne U-10 (rođ. 2006. i mlađi). Stariji će igrati utakmice u trajanju dva puta po 20 minuta, a mlađi jednu od 15 minuta.

Turnir se igra po jednostrukom bod sistemu s međusobnim utakmicama svih ekipa unutar kategorije. Kod kategorije U-10 s grupnim natjecanjem, nakon grupnog, natjecanje se nastavlja po KUP sistemu zaključno s finalnom utakmicom.

Natjecanje u subotu od 9 sati otvaraju ekipe u kategoriji U-12, a utakmice će sve do 14.30 sati odigravati ekipe škola nogometa Međimurje I, Međimurje II, Sveti Martin na Muri, Zelenko-Dinamo i Nedelišće. Popodne od 14 sati na terene izlaze ekipe kategorije U-8, i to ekipe škola nogometa Zelenko-Dinamo, Omladinac Novo Selo Rok, Sveti Juraj na Bregu, Općine Mala Subotica, Mladost Selnica i Petica.

U nedjelju natjecanje od 10 sati otvaraju ekipe kategorije U-14, te će u toj kategoriji utakmice do 12 sati odigrati Zelenko-Dinamo, Omladinac Novo Selo Rok i Nedelišće.

Ekipe kategorije U-10 počinju utakmice od 14 sati, a natjecat će se u dvije skupine kroz bod i KUP sistem ekipe škola nogometa Zelenko-Dinamo, Nedelišće, Međimurec-Sloboda, Međimurje, Petica, Pušćine, Varteks i Općine Mala Subotica. Utakmice najboljih očekuju se od 19 sati.

(INFA)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*