Međimurje Press
Sport+

6. utrka za mač Grofa Draskovicha 🗡️

Budući da se situacija oko korone već uveliko smirila, a nacionalni stožer i službeno dozvolio sportska natjecanja i okupljanje do 500 ljudi na otvorenom (barem za sada), nema nikakvog razloga da našu 6. utrku za mač Grofa Draskovicha ne održimo u predviđenom terminu.

Zato iz tog razloga još jednom obavijest svima zainteresiranima da će se glavne utrke na 5 i  10 km svakako održati u predviđenom terminu dana 05.07.2020.g dok će se dječje utrke održati dan prije kao i planirano.

S obzirom na cijelu situaciju do sada, ujedno smo odlučili da kasnih prijava neće ni biti već da sve uplate – kotizacije za utrku i dalje ostanu po redovnoj cijeni od 140 kn. Prijave za utrku i uplate bit će moguće do 21.06.2020.

Za sve plaćene startnine do tog datuma garantiramo dobivanje startnog paketa.

Upravo iz svega navedenog požurite sa svojim prijavama jer kako stvari sada stoje samo prvih i najbržih 500 trkača moći će uhvatiti svoj mač na jednoj od naših najljepših kontinentalnih utrka i uživati trčeći po jednoj od najljepših staza po kojoj su ikada trčali u okruženju i veličanstvenom ambijentu jedinstvenog dvorca Trakošćan.  🏰🗡

Vidimo se u Trakošćanu!
Josip Lacković
Direktor utrke

PRIJAVE – 5 km
PRIJAVE – 10 km
PRIJAVE – dječje utrke
RAPIS

Ovako je to izgledalo prošle godine

18.10.2020.
1. brdski maraton “Ivanec – Grebengrad – Novi Marof”
Također poziv svim zaljubljenicima i ljubiteljima trčanja u prirodi na 1. brdski maraton “Ivanec – Grebengrad – Novi Marof”. Utrka će se održati u novom datumu 18.10.2020. sa startom u 9 sati u Ivancu

Imamo i staze od 5 i 14 km
Ukoliko je brdski maraton prezahtjevan imamo za svakoga ponešto – novi Marofski Trail od 5 km i kraću 14 km stazu gdje Vas na početku čeka zagrijavanje uz zumbu, muzika na kontrolnim točkama i još mnogo iznenađenja.

VIŠE O UTRKAMA I PRIJAVE

Ognjena Price, 34, Varaždin
Croatia
facebook youtube
+385976980749
info@ak-varazdin.hr

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja