Međimurje Press
Sport+

7. utrka za mač Grofa Draskovicha 🗡️

Utrči u dvorac Trakošćan i osvoji svoj mač!🗡

Drage trkačice, trkači i sportski prijatelji,

Utrka će se održati u nedjelju 4. srpnja u 10:00 sati. Trčat će se 1 i 2 kruga oko jezera 5 km kao utrka građana i glavna utrka na 10 km. Osigurane su vrijedne nagrade i ugodno druženje. Sponzori su Muzej Dvor Trakošćan, Turistička zajednica Općine Bednja i sam Grof Draskovich.

Ova po mnogočemu jedinstvena utrka zaista je poseban događaj i vjerujem da mnogi zadovoljni sudionici prijašnjih utrka s nestrpljenjem jedva čekaju ovogodišnje izdanje. Sama utrka održava se na prekrasnoj lokaciji oko Trakošćanskog jezera, a posebnost utrke između ostalog je svakako i jedinstven ulazak u cilj koji se nalazi u samom dvorcu. I ove godine ćemo se potruditi da uz još više vitezova, plemićke mladeži i krinolina pokušamo dočarati duh jednog vremena. ️

Na samoj utrci očekuje se i dolazak osobno Grofa Nikolausa Draskovicha koji će svojim prisustvom uveličati ovu po mnogočemu jedinstvenu utrku. Iz tog razloga ostaje još samo poziv: dođite 04.07.2021. godine u Trakošćan po svoj mač i uživajte trčeći po prekrasnoj stazi oko jezera u veličanstvenom ambijentu jednog od naših najljepših dvoraca – Trakošćan🏰

Također, vrijedi napomenuti da organiziramo i dječje utrke večer prije glavnih utrka tako da možete organizirati obiteljski vikend sa svojim klincima i klincezama gdje će svi članovi trčati i uživati u ljepotama dvorca Trakošćan.

Sve detalje oko utrke možete pogledati u raspisu, a skraćenu verziju i video kako je to izgledalo proteklih godina možete također vidjeti u nastavku emaila.

 

AK Varaždin

Josip Lacković

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja