medjimurjepress@gmail.com

8 medalja za plivače ČPK-a

EMA MEDVED ODLIČNA NA VIDRI

U zahuktaloj plivačkoj sezoni, u kojoj gotovo da nema vikenda, a da se negdje u Hrvatskoj ne održava jako natjecanje do izražaja dolazi kvaliteta odrađenih priprema i kontinuitet treninga. U visokom ritmu opstaju samo najbolji, a među njima sigurno su i plivači Čakovečkog plivačkog kluba – ČPK-a.

Posljednje natjecanje na kojem su sudjelovali bilo je subotnje (19. listopada) u Zagrebu na plivalištu Utrina gdje je Zagrebački plivački klub organizirao 14. međunarodni plivački miting Vidra.

Između 388 plivačica i plivača iz 14 hrvatskih te jednim bosankso-hercegovačkim klubom bilo je 14 članova ČPK-a. Devet plivačica i petorica plivača natjecalo se u pet pojedinačnih disciplina u isto tolika kategorija kao i zajedničkoj štafeti 10X50 metara slobodno. Među našima najzapaženija nastupe je imala Ema Medved koja je prvim mjestima na 100 mješovito i 100 leđno te drugim pozicijama na postolju na 100 slobodno i 100 prsno pokazala da je u odličnoj formi. Na natjecanju u 25-metarskom bazenu dobro su se snašli i Marta Horvat s dva treća mjesta, na 100 leđno i 100 delfin te Matija Tropša koji je bio drugi na 100 metara delfin. Osim njih ČPK su predstavljali Fran Kovačec, Sven Furdi, Mario Beliga, Borna Bičak, Anja Tušek, Vida Kolarić, Jana Slaviček, Lucija Trupković, Hanna Mesarić, Meri Furdi i Sara Puklavec. Ekipu je na natjecanju vodio trener Antonio Šantek.

Osvajači medalja:

Ema Medved: 1. mjesto u disciplinama 100 mješovito i 100m leđno

2. mjesto u disciplinama 100 slobodno i 100m prsno

Marta Horvat: 3. mjesto u disciplinama 100 leđno i 100m delfin

Matija Tropša: 2. mjesto u disciplini 100m delfin

3. mjesto u disciplini 100m leđno

TOMICA JAKOPEC

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*