Međimurje Press
Sport+

AK VARAŽDIN – Još jedan bogat trkački vikend iza nas!

Članovi kluba i ovaj su vikend (22. i 23.10.2022.) zaista bili vrijedni. Osim uspješno organiziranog Pojedinačnog prvenstva Hrvatske u krosu gdje nas je bilo najviše angažiranih, dio članova je nedjelju iskoristio za nastup u utrci.

Ljubljanski maraton

Na tradicionalno odlično organiziranom maratonu u Ljubljani nastupila je nekolicina naših članova koji su uživali zajedno sa 10 000 trkača trčeći ulicama glavnog grada Slovenije. Najbolji od naših bio je Bojan Kuljić koji je istrčao novi osobni rekord u vremenu 2:49:10 i osvojio 31. mjesto. Bravo za našeg Bojana i čestitka na rekordu!

Uz Bojana, nastupile su i naše “puce” koje su se odvažile za utrku polumaratona na 21 km te istrčale i službeno svoj prvi polumaraton, dok su neke popravile svoja vremena. Iz tog razloga zato velika čestitka Ana Marie PintarićJadranki SvenšekSonji Tušek Podobnik i Petri Sakač na uspješno završenom polumaratonu u Ljubljani. Uopće ne sumnjamo da im je bio gušt trčati na ovoj utrci, a vratile su se (po zaslužene čokolade) pune prekrasnih dojmova s utrke. Bravo puce!

 

Zabok Industrial Race

U Zabok su se na utrku odvažili naši “omladinci” Zvonko Artić i Vladimir Slunjski koji su nastupili u utrci na 10 km. Vladimir Slunjski bio je 7. sa 39:13 (M45 – 1.), dok je Zvonko Artić osvojio 9. mjesto sa 40:56. (M45 – 2.) Bravo za Vladeka i Zvonka!

 

Ozalj i Vrhovac trail 2022

Štefica Bubnjarić i Ivica Bubnjarić nastupili su na ovoj utrci koja se održala već 7. put, a postigli su zapažen rezultat u rekreativnoj utrci na 7,5 km. Štefica Bubnjarić je pobijedila u vremenu 51:52 dok je Ivica bio 13. sa 55:42. Bravo za Šteficu i Ivicu!

AK Varaždin

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja