Međimurje Press
Sport+

Andrej Hladnik 2. u ukupnom poretku 1. Hrvatske atletske cestovne lige za 2021. godinu!

Pod okriljem HAS-a, unatoč još jednoj COVID-19 sezoni održano je svih 16 kola 1. Hrvatske atletske cestovne lige u 2021. godini. Ukupni pobjednik u poretku klubova je AK Sljeme iz Zagreba sa 380 bodova, drugoplasirani je AK Fit iz Zaprešića (357 bodova) dok je trećeplasirani AK Svetice iz Zagreba (266 bodova).

Naš klub osvojio je odlično 5. mjesto sa osvojenih 192 boda. S obzirom da ovo natjecanje nismo “ganjali” i na njega računali, ovo je još samo jedna potvrda uspješnosti našeg kluba u dugoprugaškom i cestovnom trčanju za 2021. g. Čestitka svima koji su doprinijeli ovom odličnom rezultatu!

Ukupni pobjednik u pojedinačnoj konkurenciji kod seniora je Ivan Dračar iz HAAK Mladost (127 bodova), a slijedi naš najbolji trkač Andrej Hladnik (87 bodova) i na 3. mjestu Blaž Car-Pavlic AK Kvarner (70 bodova).

Ukupna pobjednica u pojedinačnoj konkurenciji kod seniorki je Tea Faber iz AK Dubrovnik (159 bodova), Lucija Kopić AK Fit je drugoplasirana (110 bodova) a trećeplasirana je Matea Parlov Koštro AK Svetice (80 bodova).

Budući da i u pojedinačnoj konkurenciji naš Andrej nije “ganjao” sve utrke koje se boduju, ovaj izniman rezultat također je potvrda kako Andrej definitivno spada u rang ponajboljih dugoprugaša Hrvatske.
Velika čestitka Andreju na ovom uspjehu, a naravno i ostalim našim članovima koji su ostvarili bodove u pojedinačnom plasmanu. Bravo za sve!
AK Varaždin

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja