Međimurje Press
Sport+

Antonia Ružić i Roko Horvat do naslova u Čakovcu

PUNČEC OPEN ZA SENIORE I SENIORKE

Antonia Ružić (TK Franjo Punčec) u konkurenciji senkiorki i Roko Horvat iz zagrebačkog Top spina, pobjednici su ovogodišnjeg Punčec opena, jednog od najstarijih i ponajboljih seniorskih turnira u kalendaru Hrvatskog teniskog saveza. Turnir je ove godine bio jedini turnir (uz Prvenstvo Hrvatske) za seniore u državnom kalendaru natjecanja. Nagradni fond turnira iznosio je 10.000 kuna za seniore i 5.000 kuna za seniorke.

Zbog Korona virusa gotovo da i nema turnira u Europi pa je turnir u Čakovcu pobudio veliki interes u muškoj konkurenciji. Iako turnir nije bodovan za međunarodnu rang listu niti imao veći nagradnbi fond, nastupilo je više od pedeset seniora iz Njemačke, Austrije, Švedske i Hrvatske i to čak petorica igrača s ATP bodovima a i nekolicina juniora visokoplasiranih na svjetskoj rang listi juniora.

U konkurenciji muških parova turnir su osvojili Josip Krstanović i Marko Ilić pobjedom u finalnom susretu protiv Duje Kekeza i Tina Antonića.

Odličnom organizacijom turnira čakovečki klub potvrdio je da spada među najbolje organizatore turnira u Hrvatskoj, a čakovečki ljubitelji tenisa ponovo su bili u prilici uživati u vrhunskom tenisu.

Bojan RUŽIĆ

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja