Antonija Ružić osvojila je naslov dvoranske seniorske prvakinje Hrvatske

DVORANSKO PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORKE

ANTONIA RUŽIĆ SENIORSKA PRVAKINJA HRVATSKE

Antonija Ružić osvojila je naslov dvoranske seniorske prvakinje Hrvatske. Prvenstvo seniorki održalo se na terenima teniskog kluba u Ogulinu, gdje je Antonija samo potvrdila svoju izvanrednu formu i dominaciju u konkurenciji hrvatskih tenisačica. 

Šesnaestogodišnja Antonija iz Tk Franjo Punčec u prvom kolu pobijedila je Leonardu Bagarić (Tk ITeam) rezultatom 60 64. U drugom kolu je također sa lakoćom svladala Gretu Marić iz istoimenog kluba 63 60. U trećem meču dočekala ju je Iva Primorac iz teniskog kluba Futur, koju je Antonija nadigrala 64 62, dok je lagani meč za našu tenisačicu bio i polufinalni, gdje je sa 61 62 sa prvenstva izbacila Neli Šunjić (HTK Zagreb).

U finalu Antonija se borila za naslov sa prvom nositeljicom Laurom Mašić iz zagrebačkog teniskog kluba Top Spin i slavila sa 64 75.

DVORANSKI TURNIRI DO 12 I 16 GODINA

NOA LEVAK I VINKO BRKIĆ DO FINALA

Mladi tenisači teniskog kluba Franjo Punčec nastavljaju skupljati izvrsne rezultate. Tako su i Noa Levak i Vinko Brkić stigli su do finala zagrebačkih dvoranskih turnira!

Noa je u konkurenciji dječaka do 12 godina zaustavljen u finalu dvoranskog Babolat Zagi Kupa. Igrajući kao drugi nositelj, slobodan u prvom kolu, u nastavku je bez izgubljenog gema pobijedio Jana Mahmeta iz Tk Medveščak. U četvrtfinalu nadigrao je sa 62 61 Juraja Horvata iz Tk Prelog, a u polufinalu Nou Pasarića sa 64 60 iz Tk Vulpes. U finalu Nou je nakon duže borbe ipak zaustavio prvi nositelj Anton Stipetić iz Tk Ogulin rezultatom 63 75.

Na terenima Tk Ponikve, gdje je održan turnir za juniore do 16 godina, Vinko je također izvrsno odradio svoj put do finala. U prvom kolu svladao je sa 61 63 Noaha Jelušića iz Tk Opatija, a u drugom kolu izbacio je prvog nositelja Leona Babića Brajka iz Tk Đakovo rezultatom 64 63. U polufinalu protiv Daniela Jančića (Tk San Spin) odigrao je 62 61, ali ga je u osvajanju turnira ipak spriječio Tin Oštro iz Tk Chromos Savica (64 63).

(Bojan Ružič)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*