Međimurje Press
Sport+

Atraktivni vaterpolisti izbacili najiščekivaniji sportski kalendar

Godina koja će vaterpolskim reprezentativcima ostati u predivnom sjećanju, jednako kao i svima koji su za njih žustro navijali puna dva tjedna koliko je trajalo Europsko prvenstvo, sada je na izmaku. No to samo označava da je trenutačno termin izlaska najiščekivanijeg sportskog kalendara, onog vaterpolskih reprezentativaca.

Ovog puta kalendar Barakuda obiluje upravo fotografijama iz predivnog ambijenta splitske Spaladium Arene, iz koje su izašli okrunjeni zlatnom medaljom. Bodreni prepunom Arenom, nošeni na krilima 10.000 navijača koji su punili tribine za vrijeme utakmica reprezentacije, ostvarili su uspjeh koji će ostati zapisan u svim sportskim knjigama. Dok užarene fotografije prepune emocija i naboja iz tog sjajnog ambijenta sada možemo vidjeti u kalendaru za 2023. godinu.

-Ovim kalendarom ovjekovječili smo veliki uspjeh iz Splita koji je svima nama zaokružio ovu godinu i obilježio karijeru. U ime svih dečkiju mogu reći da je sjajno što je odlučeno da kalendar bude krojen upravo fotografijama s Europskog prvenstva. Ta atmosfera koja je tamo vladala treba biti i na ovaj način ovjekovječena. Svima će nam to biti sjajna uspomena i podsjetnik da jednako žustro grizemo i dalje – rekao je Franko Lazić, reprezentativac.

Ivana Janković

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja