Međimurje Press
Sport+

Barakude odigrali prvu utakmicu s Amerikancima

Hrvatska vaterpolska reprezentacija odigrala je prvu utakmicu s Amerikancima koja je planirana u sklopu priprema reprezentacije pred odlazak na kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre. Nakon četiri četvrtine rezultat je glasio 17:17 (1:4, 2:4, 3:4, 4:4) te su igrani peterci koji u zavšili na strani amerikanaca rezultatom 22:21.

– Objektivno naša obrana nije na nivou. No, pozitivno je što smo se i nakon 4-5 gola razlike uspjeli vratiti. Ipak, primiti ovoliko golova nije dobro. Vjerujem da ćemo utakmicu proanaliziriati te da će ovo sutra izgledati puno bolje. – rekao je Maro Joković, reprezentativac.

Zagreb, 06.02.2021., Bazen Mladosti na Savi, prijateljska vaterpolska utakmica Hrvatska – SAD

Današnji sastav Barakuda činili su:

1

BIJAČ

Marko

2

MACAN

Marko

3

FATOVIĆ

Loren

4

LONČAR

Luka

5

JOKOVIĆ

Maro

6

BUKIĆ

Luka

7

VUKIČEVIĆ

Ante

8

BUŠLJE

Andro

9

MILOŠ

Lovre

10

VRLIĆ

Josip

11

DOBUD

Nikša

12

GARCIA GADEA

Javier

13

POPADIĆ

Toni

14

BURIĆ

Rino

15

ŽUVELA

Marko

Najviše zgoditaka u hrvatskoj reprezentaciji zabilježili su Fatović, Vukičević i Bukić s tri upisana gola. Barakuda sutra imaju još jednu utakmicu s američkom reprezentacijom koja će se također odigrati u 19 sati. Gledelji nažalost zbog epidemioloških mjera nisu dozvoljeni na utakmici, no omogućen je prijenos putem Planet sport tv-a i live streaminga na Facebook stranici HVS-a.

– Super je atmosfera unutar reprezentacije. No mislim da obranu moramo dići na najveći mogući nivo kako bi u Rotterdamu uzeli vizu za Tokio. Smatram da smo dobro ušli u utakmicu no obrana nije funkcionirala već od prvog napada. Ipak, vjerujem da ćemo već sutra pokazati bolje lice. Nadam se našoj pobjedi i da ćemo s optimizmom otići u Rotterdam. – zaključio je Loren Fatović.

Ivana Janković

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja