Međimurje Press
Sport+

Barakude pobijedile u četvrfinalnoj utakmici, sutra u polufinalu s Crnom Gorom

Eliminacijski dio natjecanja Barakude su otvorile vrlo uspješno, upisavši pobjedu nad Gruzijom. Konačni rezultat četvrtfinalne utakmice Gruzija – Hrvatska završio je rezultatom 6:15 (2:3, 1:6, 1:2, 2:4).

 

 

 

 

– Bili smo izraziti favoriti protiv momčadi Gruzije i pokazali smo zrelu igru u kojoj smo kontrolirali utakmicu od početka do kraja. Korak smo bliže kvalifikacijama za Olimpijske igre, ušli smo u polufinale. Sutra nas čeka Crna Gora, momčad koja ima izvrsnog individualca Ivovića, potom na desnoj strani iskusnog igrača Brguljana i ostatak momčadi koja jako dobro pliva i kvalitetno je posložena. Očekuje nas jedna jako teška utakmica, no mi imamo kvalitetu i vjerujemo u sebe. Nadam se ulasku u finale i automatskom plasmanu na Olimpijske igre. – rekao je Sandro Sukno, pomoćni trener reprezentacije.
Iza utakmice Hrvatske i Gruzije slijedi dvoboj Kanade i Rusije, što će odrediti druge parove polufinala. Do sada su poznata tri polufinalista. Grčka koja je pobijedila Francusku, potom Crna Gora koja je slavila nad Nizozemskom i koja će se u polufinalu ogledati protiv trećeg polufinalista – Hrvatske. Barakude u bazen s Crnogorcima uskaču u 18.00 sati s izravnim prijenosom na HRT2.

– Zasluženo i uvjerljivo smo pobijedili Gruziju. Prvu četvrtinu smo s obzirom na važnost utakmice kratko bili u grču, no čim smo nametnuli našu igru pobjeda nije dolazila u pitanje. Na kraju velika razlika i zaslužena pobjeda. Sutra je najvažnija utakmica turnira,. pobjeda donosi vizu za Tokio, koju toliko priželjkujemo. Ukoliko ne daj Bože izgubimo, imamo još jednu šansu. No sada se okrećemo sutrašnjim protivnicima, nadam se da ćemo odigrati utakmicu turnira i pobijediti. Dati ćemo sve od sebe, vjerujemo u nas! – zaključio je kapetan reprezentacije Andro Bušlje.

Ivana Janković

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja