Međimurje Press
Sport+

Beer Mile Varaždin 2022

Jučer, 10.06.2022. smo u Varaždinu pomogli dečkima iz Biergarten Varaždin organizirati neobičnu i sve popularniju utrku BEER MILE – PIVSKU MILJU. Ova utrka dužine 1609m trčala se kroz 4 kruga šetalištem Vatroslava Jagića, a specifična je po tome što se na samom startu i sa svakim istrčanim krugom trebalo popiti pivo u staklenki 0,33 l i tako 4 puta.

Utrku je uspješno završilo 32 natjecatelja, a kao što i priliči pravoj sportskoj utrci, nije nedostajalo bodrenja, navijanja i prave zabave. Budući da smo i službeno mjerili vrijeme preko Stotinke proglasili smo i najbolje koji su primili i prigodne poklone od glavnog sponzora – Carlsberg. Inače, na Stotinki možete vidjeti i vrijeme po krugovima za svakog natjecatelja klikom na crni gumb sa povećalom i startnim brojem.

Pobjeda Anite Breški i Antonia Halužana

Ovogodišnji pobjednik je Antonio Halužan kojemu je za sve navedeno trebalo 7:23 ispred Leona Mikulana na 2. mjestu sa 7:30 dok se Ivica Plantak morao zadovoljiti 3. mjestom u vremenu 7:39. U ženskoj konkurenciji pobijedila je Anita Breški u vremenu 12:20 ispred slovenske trkačice Fani Alpner – 14:02 i Jadranke Svenšek kojoj su nedostajale samo 2 sekunde do 2. mjesta sa rezultatom 14:04. Čestitka pobjednicima, a naravno i svima ostalima koji su uspješno završili ovu neobičnu utrku.

Još jednom veliko hvala sponzoru Carlsberg na podršci, hvala dečkima iz Biergartena na zajedničkoj suradnji i naravno svima koji su nam jučer na bilo koji način pomogli oko održavanja ove neobične utrke.

AK Varaždin

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja