medjimurjepress@gmail.com

Biciklisti BK Mura avantura osvojili Kup Hrvatske

Utrkom u Bolu na Braču, koja je održana u subotu, 5.10.2019.g. završio je XCO kup hrvatske. Na utrci su sudjelovali i biciklisti Mure avanture iz Svetog Martina na Muri, te kao i na dosadašnjim utrkama odnijeli titulu najboljeg kluba. Pojedinačno su osvojili 2 zlatne ( Stjepan Hunjak i Marko Žnidarić), 3 srebrne Ana Hunjak, Ida Trstenjak i Mihael Krobot) i 4 brončane medalje (Leon Prenar, Božidar Mavrin,Matija Trstenjak, Patrik Antolašić).

Kao što smo rekli, ovom je utrkom završio XCO (Cross country olimpic) kup hrvatske. Tijekom sezone utrke kupa održale su se u Premanturi kod Pule, Vodicama, Samoboru, Otoku kod Sinja i Metkoviću. Mura avantura je na svim utrkama marljivo sakupljala bodove, te su na kraju sakupili 1512 bodova što je bilo dovoljno za osvajanje naslova klubskog pobjednika. Drugo mjesto u kupu zauzeo je BBK „Orlov krug“ iz Vodica, a treće BK „Montes“ iz Zagreba.

Podsjetimo da su biciklisti Mure avanture osvojili prvo mjesto i u XCM (Cross country maraton) kupu hrvatske, te su time postali najbolji MTB klub u hrvatskoj.

U Muri avanturi ističu da je ovo rezultat dugogodišnjeg rada i zalaganja svih natjecatelja, ali i uprave kluba. Želja kluba je da u njihovim redovima i nadalje stasaju sjajni biciklisti, te pozivaju svu djecu zainteresiranu za bavljenje biciklističkim sportom da se upišu u klub i uključe u rad kluba. Treninzi se održavaju dva do tri puta tjedno pod vodstvom stručnog trenera u sportskoj dvorani u Toplicama Sveti Martin i vanjskim terenima. Sve informacije u vezi upisa djece u klub i treninga možete dobiti od predsjednika kluba Željka Roba na tel. 091-526-0819.(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*