Međimurje Press
Sport+

Blankin pobjednički ples!

U Zadru je održano kvalifikacijsko natjecanje Erste Plave lige 2021. Na Višnjiku je trčalo, skakalo i bacalo 345 učenica i učenika 3. do 6. razreda osnovnih škola iz cijele županije.

Po dvoje najboljih u svakoj disciplini – trčanju na 60, 300 i 600 metara, skoku u dalj te bacanju kugle i vortexa – izborilo je nastup u finalu koje će se održati u Zagrebu, sklopu Memorijala Borisa Hanžekovića.

Male atletičarke i atletičare pozdravila je i ambasadorica Erste Plave lige Blanka Vlašić.

„Želim vam reći da ste na pravom mjestu jer uvijek kada ste na atletici ste na pravom mjestu. Kojim god sportom ćete se ubuduće baviti, što god da ćete u životu raditi, uvijek ćete se sjećati ovog natjecanja i svojih početaka. Znam to jako dobro jer ih se i ja sjećam. Bavljenje bilo kojim sportom ili rekreacijom bitno će utjecati na vaše zdravlje, ali i na mnoge druge vaše životne odluke. Tolika je važnost sporta u našim životima“, rekla je Blanka.

Osim što je uz medalje podijelila brojne autograme i selfije, Blanka se rado odazvala i pozivu organizatora da se okuša u bacanju kugle i vortexa. A, koliko je bila zadovoljna rezultatima na Višnjiku, Blanka je pokazala i svojim pobjedničkim plesom po kojem je poznata u cijelom svijetu.

Foto: Pro Sport/Renato Branđolica

Erste Plava liga

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja