medjimurjepress@gmail.com

Čakovčani osvojili 10 medalja, od čega čak šest zlata

10 MEDALJA NA REGIONALNOM PRVENSTVU HRVATSKE ZA ČAKOVEČKI PLIVAČKI KLUB

Posljednji vikend u studenom bio je rezerviran za Regionalno plivačko prvenstvo Hrvatske u Sisku. Finalna je to provjera mlađih juniora, juniora i seniora prije Prvenstva Hrvatske. Na natjecanju klubova Regije IV nastupilo je preko sto plivačica i plivača, a među njima i četvero članova Čakovečkog plivačkog kluba: Antonio Šantek, Tin Furdi, Filip Cvjetićanin i Adam Šinjori.

Čakovčani su ukupno osvojili 10 medalja, od čega čak šest zlata. Trener čakovečkih plivača Goran Kolarić izrazio je zadovoljstvo nastupom četvorke u Sisku. “Sami plivači vide svoj napredak nakon kvalitetnijih treninga. To je ono što ih motivira za daljnji trud, a svako bolje isplivano vrijeme dodatni im je poticaj za još veće zalaganje. Kao trenera izrazito me veseli kada kod njih vidim taj elan i siguran sam kako će u budućnosti biti još bolji” izjavio je Kolarić.

Ujedno je i najavio Prvenstvo Hrvatske u 25 metarskim bazenima kojemu će domaćin od 21. do 23. prosinca biti Rijeka. Za sada je šestero plivača ČPK-a osiguralo nastup: Kaja Sabol, Tin Furdi, Adam Šinjori, Ema Medved, Gloria Požgaj i Hannah Ereiz.

(Tomica Jakopec)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*