Međimurje Press
Sport+

Čakovec ponovo trči!

Čakovečki noćni cener 21.6.2021. će doživjeti svoje drugo izdanje!

Najpopularnija noćna utrka na sjeveru, sad već tradicionalna, Čakovečki noćni cener #ČK10 održati će se 21. lipnja 2021. godine. Točno u 21:06 startni pištolj označit će početak utrke i ulazak u ljeto, a stotine će potrčati!

Kao i u 2020. i ove će godine preko šest stotina trkača simbolično utrčati u ljeto na ulicama grada Čakovca i to u utrci građana na relaciji od 5 kilometara i u glavnoj utrci dugoj 10 kilometara.

U ime organizatora organizatora javili su nam se Mario Sever i Krešo Biškup, dvojac koji stoji iza ideje i organizacije ove utrke: „ČK10 je kao ideja postojao gotovo godinu dana prije nego smo se odlučili na organizaciju prve utrke, a sad spremamo već i drugu“ reći će dečki. „Ove godine trčimo u ponedjeljak navečer, utorak je praznik i sigurni smo da će mnogo naših sugrađana, trkača, ali i turista trčati s nama. Očekujemo gotovo tisuću trkača, a ovo je utrka i događaj kojim se i Čakovec i Međimurje ponosi!“

Trčanje nije samo fizički zdrava aktivnost, već potiče i razmišljanje, a sama trasa vodi vas kroz široku aveniju Zrinsko-Frankopanske ulice, oko čakovečkog Perivoja, a na vedru noć će se ocrtavati i vizure Staroga grada.

S finišom u samom centru Čakovca, ispred spomenika obitelji Zrinski, trkači će tako rutom nacrtati virtualnu osmicu, što je i skrivena želja za dugogodišnje trajanje utrke.

Trkače će na startu dočekati brojna iznenađenja, a dio tog su i jedinstvena trkačka marama, t-shirt, ali i finišerski poklon koji će sigurno biti posebna uspomena.

Startnine do 2. lipnja iznose 100 kuna, a sve detalje potražite na www.ck10.run, službenom webu utrke.

Photo: Ivan Šardi / ČK10

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja