Čakovečke sportske legende

Tribinu “Čakovečke sportske legende” Zajednica sportskih udruga Čakovca je pokrenula prošle godine s ciljem podsjećanja javnosti na sportske zasluge određenih pojedinaca, ali i kao način da se Grad zahvali tim pojedincima za sve ono što su učinili na promociji sporta i Čakovca.

Da bi osoba mogla biti predstavljena na tribini “Čakovečke sportske legende”, uz to što je napravila neki nacionalni rezultat, morala bi zadovoljeti jedan od dva uvjeta – živjela je (ili još živi) na područja grada ili je bila član sportskog kolektiva iz Čakovca. Gost prve takve tribine bio je nogometna legenda Dragutin Vabec – Off. Na jednoj od sjednica Izvršnog odbora ZSU Čakovca, član odbora Miodrag Novosel predložio kako bi se tribine mogle održavati na Međimurskom veleučilištu (MEV) pred studentima studija Menadžmenta turizma i sporta. Ideja je predstavljena MEV-u, dekanici dr.sc. Nevenki Breslauer i profesoru Tomislavu Hublinu koji su je prihvatili.

Tribina je tako uklopljena u kolegij Povijesti sporta, a studenti moraju istražiti sportsku legendu i pripremiti pitanja za nju. Gošća tribine koja će u utorak 6. studenoga biti odražna u prostorijama MEV-a s početkom u 11 sati bit će najbolja hrvatska gimnastičarka Tijana Tkalčec.

ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA ČAKOVCA

I

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

                                     P O Z I V N I C A

pozivamo Vas na tribinu

ČAKOVEČKE SPORTSKE LEGENDE

koja će biti održana u utorak, 6. studenoga 2018, u 11,00 sati

u Čakovcu, dvorana 18 Međimurskog veleučilišta, Bana J. Jelačića 22a

Gost tribine: Tijana tkalčec

Predsjednik:

BOJAN RUŽIĆ

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*