Čakovečke sportske legende

PRVI GOST DRAGUTIN VABEC

Grad Čakovec i Zajednica sportskih udruga Čakovca pokreću seriju tribina pod nazivom “Čakovečke sportske legende”.

Na tribinama će se u jednom školskom satu (45 minuta), moderator kroz razgovor s poznatim čakovečkim sportašem ili sportskim djelatnikom osvrnuo na njegov sportski put i život. Tribine su zamišljene s ciljem podsjećanja javnosti na sportske zasluge određenih pojedinaca, ali i kao način da se Grad zahvali tim pojedincima za sve ono što su učinili na promociji sporta i Čakovca.

Na tribinama, osim razgovora sa sportskim legendama, bit će prikazani i kratki video isječci. Na tribine su uz uglednike iz društvenog i sportskog života Čakovca pozvani i mladi sportaši i učenici koje se time potiče na bavljenje sportom. Tribine će biti održavane svaka tri do četiri mjeseca, a godišnje bi to bilo minimalno tri, a maksimalno četiri puta.

Da bi osoba mogla biti predstavljena na tribini “Čakovečke sportske legende”, uz to što je napravila neki nacionalni rezultat,  morala bi zadovoljavati jedan od dva uvjeta – živjela je (ili još živi) na područja grada ili je bila član sportskog kolektiva iz Čakovca.

U četvrtak, 02. studenoga 2017. u 18,00 sati u Čakovcu, dvorana NK Sloga, M.P. Miškine 2,
Gost tribine: DRAGUTIN VABEC,

(tj)

 

 

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*