Međimurje Press
Sport+

ČK BASKET FEVER IS BACK! Jeste li spremni biti najbolja 3×3 ekipa turnira?

Ovogodišnji događaj koji se ne propušta je novo izdanje ČK Basket Fever VII, koje će se održati 28. svibnja na dobro poznatoj lokaciji u srcu Čakovca – na igralištu kraj Macanovog doma.

Dvoranska košarkaška sezona bliži se kraju, a kreće hakl na vanjskim terenima.

Košarkaški klub Međimurje ove godine nešto ranije povodom Dana Grada Čakovca organizira sedmo izdanje Streetball turnir 3×3 koji će se igrati na dva igrališta u centru Čakovca.

Na glavnom igralištu bit će priređena posebna podloga i arena za igranje najboljeg hakla u gradu i šire.

Organizatori iz KK Međimurje Čakovec pobrinuli su se da cijela subota od jutarnjih do kasnih večernjih sati i pod svjetlima reflektora bude u znaku odlične 3×3 košarke koja je ako niste znali odnedavno i olimpijski sport.

Od 9 do 13 sati na terenu kraj Macanovog doma bit će mlađe kategorije, a igra se u tri konkurencije: U13, U15, U17 pod nazivom “BLUKIDS CUP”. Start turnira je u 9 sati. (prijave najkasnije do 28. 5. do 08:30 sati, ali poželjno je ranije zbog rasporeda i satnice turnira).

Prijava za mlađe kategorije je besplatna, a za najbolje tri ekipe kao i pojedince pripremljene su medalje i prigodne nagrade.

Seniori koji igraju u All-Star kategoriji startaju na Macanu od 16 sati. Prijave se primaju do petka 27. svibnja do 23:59 sati. Kotizacija po ekipi iznosi 100 kuna.

Igra se za prestižni prijelazni pobjednički pehar, medalje i novčane nagrade: 1. mjesto 2000 kn, 2. mjesto 1000 kn, 3. mjesto 500 kn i 4. mjesto – utješna nagrada. Nagrađuju se i najbolji u šutiranju trica i zakucavanju.

Prijave i sve dodatne informacije za turnir u svim konkurencijama na telefon: 098 134 7457 (Stjepan Novak), email: ck.basketfever@gmail.com i novakstjepan@yahoo.com.

Sve objave vezane uz turnir možete pratiti i na klupskoj web stranici: kk-medjimurje.hr, na Facebook i Instagram stranici Košarkaškog kluba Međimurje Čakovec.

Kvalitetna 3×3 košarka popraćena hip-hop hitovima, natjecanja u šutiranju i zakucavanju, vrijedne i prigodne nagrade za najbolje igrače, DJ i show dance program, osvježavajuća pića i ugodna atmosfera samo su dio VII. ČK Basket Fever-a u organizaciji Košarkaškog kluba Međimurja iz Čakovca.

KK Međimurje

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja