Međimurje Press
Sport+

ČK Basket Fever VII prebačen za ponedjeljak, u All-Star konkurenciji već prijavljeno 6 ekipa!

Neki događaji na otvorenom povodom Dana Grada Čakovca odgađaju se zbog najave lošeg vremena, pa je tako nakon praćenja vremenske prognoze i Košarkaški klub Međimurje Čakovec odlučio pomaknuti VII. ČK Basket Fever sa subote 28. 05. na ponedjeljak 30. svibnja, kada je uostalom neradni dan zbog državnog praznika.

Za ponedjeljak se najavljuje ugodna temperatura (18-21 Celzijus) uz miks sunca i oblaka, što bi trebalo biti idealno kako za igrače, tako i za sve posjetitelje i ljubitelje dobre i atraktivne 3×3 košarke, koja je odnedavno olimpijski sport.

Turnir se igra na dva igrališta kod Macanovog doma u samom centru grada. Na terenu br. 1 bit će postavljena i posebna podloga za 3×3 košarku.

Ovogodišnje cjelodnevno izdanje Streetball turnira ČK Basket Fever podijeljeno je tradicionalno u dva dijela.

Prijepodne od 9 sati starta Blukids kup na kojem će se ogledati ekipe mlađih dobnih kategorija u tri uzrasta: U-13 (2009. i mlađi), U-15 (2007. i mlađi) i U-17 (2005. i mlađi). Prijave ekipa primaju se do ponedjeljka do 8:30 i nema kotizacije.

Završnica se očekuje između 12 i 13:30 sati, zavisno o broju prijavljenih ekipa po svakoj kategoriji. Za najbolje ekipe u svakom od uzrastu, organizator i glavni sponzor Blukids pripremaju lijepe nagrade.

Glavni turnir u All-Star kategoriji VII. Fevera kreće poslijepodne od 16 sati, dok je završnica predviđena od 21 sat nadalje pod svjetlima reflektora.

Organizatori su već zaprimili šest prijava ekipa izvan Međimurja (Zagreb, Križevci, Bjelovar i Ivanec), te jednu iz Slovenije, tako da se očekuje vjerojatno najjače izdanje turnira. Domaće ekipe također se prema najavama okupljaju i spremaju za turnir.

Death-line za prijave ekipa u ALL-Star konkurenciji je pomaknut zbog pomicanja datuma odigravanja, do nedjelje 29. svibnja do 23:59. Iz KK Međimurje pozivaju sve zainteresirane ekipe da svoje sudjelovanje prijave na vrijeme.

Kotizaciju po ekipi iznosi 100 kn, a igra se za novčani fond od 3.500 kn i druge vrijedne nagrade. Sve ekipe za turnir prijavljuju najviše 4 igrača za turnir (3+1).

Prijave ekipa za Blukids kup i All-star turnir Basket Fever VII primaju se na tel: 098 134 7457 (Stjepan Novak) i na mail: novakstjepan@yahoo.com ili ck.basketfever@gmail.com.

Organizatori iz Košarkaškog kluba Međimurje Čakovec za ovogodišnje izdanje turnira kojeg žele pretvoriti u sportsko-turistički projekt, pripremaju da sve što se tiče 3×3 košarke, ali i popratnih događanja, bude na što kvalitetnijem nivou.

Sve utakmice sude licencirani suci, dok se igra po FIBA pravilima 3×3 košarke. Također će se organizirati uvijek zanimljivo natjecanje u zakucavanju i tricama.

Ove godine posjetitelje čeka i mnogo dodatnih sadržaja. Tako će se svi prijatelji atraktivne streetball košarke u praćenju haklerskih nadmetanja, moći uživati uz odličnu ponudu hrane i pića.

Organizatori najavljuju i atraktivan show program uz Plesni studio Korak Čakovec, dok će za dobro raspoloženje i atmosferu pobrinuti producent i DJ Sven Mandlin koji će miksati najjače hip-hop hitove.

Bit će tu i još poneko ugodno iznenađenje za sve koji dolaze na ovogodišnji Basket Fever VII, stoga navratite u ponedjeljak 30. svibnja na igralište kod Macanovog doma.

KK Međimurje

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja