Članovi GK Marijan Zadravec Macan na prvenstvu u plivanju

MACANOVCI USPJEŠNI PLIVAČI

Još jednom je dokazano kako je gimnastika odlična baza i za druge sportove. Naime, Čakovečki plivački klub na Gradskim bazenima Marija Ružić organizirao je 16. Pojedinačno prvenstvo Međimurja u plivanju, a na njemu su zapažene rezultate postigli članovi Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec
Macan.

Djeca koja su u programu Univerzalne sportske škole (1.-4.razred OŠ) koja se provodi u NGC-u Aton u Nedelišću pod trenerskom palicom kineziologa Tanje Mesarić Novak i Tomislava Bogovića, sudjelovala su na današnjem natjecanju u plivanju. Njih devetero natjecalo se u dvije discipline -slobodnom i leđnom plivanju na 25 metara.

Među učenicima 2.razreda, Vita Mikulić je osvojila dvije srebrne medalje u disciplinama slobodno i leđno. Ivan Kruljac je u konkurenciji učenika 2. razreda plivajući slobodnim stilom zauzeo 6. mjesto, dok je u leđnom bio 11.
U kategoriji 3. razreda djevojčice, Neda Grabrović je najbrže isplivala dionicu od 25 metara slobodnim stilom, a u istoj disciplini klupska joj kolegica Laura Šafarić doplivala je do drugog mjesta.
Laura se okitila zlatnom medaljom u leđnoj disciplini, dok je Neda bila 6. U istoj kategoriji natjecale su se i Ana Paola Murk koja je u disciplinama slobodno i leđno zauzela dva odlična četvrta mjesta, te
Franka Mikulić koja je u disciplini slobodno bila 8.,a u leđnom plivanju je zauzela 5. mjesto.

U kategoriji 4.razreda kod dječaka Vinko Turk je u disciplini slobodno bio 6.,dok je leđnom tehnikom doplivao kao peti najbolji. Fabijan Novak je u slobodnom zauzeo 7., a u leđnom 9.mjesto. Fran Hutinec je na 25 metara slobodno bio 9., a istu je dionicu isplivao leđno s desetim rezultatom.

Za kraj su treneri nagradili djecu zasluženim čokoladama uz klubski moto „Volimo sport“!

(Tomica Jakopec)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*