Coca-Cola Cup 2017. stiže u Međimursku županiju

Nakon Splitsko- dalmatinske županije, kvalifikacijski turniri održat će se u Hodošanu, Donjem Kraljevcu, Murskom Središću, Kotoribi, Čakovcu i Prelogu.

Coca-Cola Cup, najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj i ove se godine održava pod okriljem Sportskih igara mladih, a već četvrtu godinu zaredom okuplja više od 30.000 igrača koji će odmjeriti snage na nogometnim terenima u više od 65 gradova diljem Hrvatske. Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Coca-Cola Cup mladima u Hrvatskoj nudi mjesto gdje mogu uživati u sportu, natjecati se, veseliti se i družiti s vršnjacima – kako sam svojim suigračima i navijačima, tako i s protivničkim momčadima.

Raspored kvalifikacijskih turnira u Međimurskoj županiji je:

Hodošan – 31.3.- OŠ Hodošan (2002. godište)

Donji Kraljevec – 31.3.- OŠ Donji Kraljevec (2002. godište)

Mursko Središće –  13.4., OŠ Mursko Središće (2002. godište)

Kotoriba – 20.4. OŠ Jože Horvata- (2002. godište)

Čakovec – 19 i 20.4.- SRC Čakovec

Prelog 1 – 21.4., OŠ Prelog- 2002. godište

Prelog 2- 1999. godište- datum će biti naknadno objavljen

Prijave su moguće za 2 dobne kategorije: od 12 do 15 godina starosti (2002. godište i mlađi) i od 16 do 18 godina starosti (1999. godište i mlađi). Svaka ekipa može prijaviti maksimalno 10 igrača i voditelja (odraslu osobu u pratnji). Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: prijava.igremladih.org. ili direktno kod koordinatora natjecanja u vašoj školi ili klubu. Prijavit ekipu bit će moguće i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira.

Ekipe koje će se plasirati u slijedeći krug natjecanja odmjerit će snage na županijskom natjecanju koje će se održati u Prelogu.

Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vaš grad ili županiju možete potražiti na:

Velika državna završnica turnira očekuje se i ove godine u Splitu, početkom kolovoza, u sklopu Sportskih igara mladih. Jedinstvena je to prilika za sve hrvatske školarce da provedu četiri nezaboravna dana na moru uz osiguran smještaj, prijevoz do Splita i transfer do natjecanja, sve uz nadzor organizatora.

Sve najbolje od Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama “Sportske igre mladih”, ”Coca- Cola Cup Hrvatska” i instagramu: igremladih_hr

(Tihana Butorac)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*