ČPK mini GP Zadar – dvije bronce za Matiju Tropšu

NOVI USPJEH ČAKOVEČKIH PLIVAČA:

DVIJE BRONCE ZA MATIJU TROPŠU NA MINI GP MITINGU U ZADRU

U svijetlu budućnost čakovečkog plivanja ne treba sumnjati. Dokazano je to još jednom proteklog vikeda (u subotu i nedjelju 17. i 18. 11.201)., u Zadru na jubilarnom 10. međunarodnom miniGP mitingu „Sv. Krševan“.

Na mitingu, u organizaciji PK Zadar, nastupilo je ukupno 495 plivača i plivačica iz 30 klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Čakovečki plivački klub je predstavljalo 10 natjecatelja, 7 plivačica i 3 plivača, a najzapaženiji nastupi imao je Matija Tropša koji je u kategoriji kadeta na 100 i 200 metara leptir uzeo dvije bronce. Vremena su bila toliko dobra da je Tropša isplivao limite za Zimsko kadetsko prvenstvo Hrvatske.

Osim njega limite je isplivala i Vida Kolarić upotpunivši time vikend u Zadru. Osim njih dvoje boje ČPK-a branili su i: Sven Furdi, Borna Bičak, Anja Tušek, Haja Rapaić, Marta Horvat, Jessica Elena Novak, Lucija Trupković i Meri Furdi.

Ekipu je put Donatovog grada vodio trener Leonardo Novak koji je po povratku u Čakovec izjavio kako su rezultati bili u skladu s očekivanjima. “Tijekom natjecanja na rasporedu je bilo ukupno 11 disciplina u tri kategorije za plivače i plivačice. Naši predstavnici odradili su solidan posao u iznimno teškoj konkurenciji. Veseli što se onima koji su već imali isplivane limite pridružilo novih dvoje: Tropša i Kolarić.

Tako ćemo na Zimskom kadetskom prvenstvu Hrvatske imati jednu pravu ekspediciju, najveći broj sudionika do sada. Rezultati i plasmani su nam sve bolji, a ako razinu treniranja podignemo na viši nivo bit će još bolji” izjavio je Novak.

(Tomica Jakopec)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*