ČPK-ovci drugi na ekipnom Prvenstvu Hrvatske

Kraj jedne iznimno uspješne sezone plivačice i plivači Čakovečkog plivačkog kluba završili su još jednim odličnim rezultatom. Na C Ekipnom Prvenstvu Hrvatske i plivačice i plivači zauzeli su odlično drugo mjesto. 3. i 4. kolovoza bazen u zagrebačkim Utrinama bilo je mjesto smotre klubova iz Lijepe naše koji su na ljestvici plasirani od 17. mjesta nadalje.

Naime, prvih osam klubova se natječe u A Prvenstvu Hrvatske, a klubovi od 8. do 16. mjesta u B Prvenstvu. Čakovečku ekipu u Zagreb su vodili treneri Leonardo Novak i Goran Kolarić.

„C Ekipno (seniorsko) Prvenstvo Hrvatske bilo je posljednje natjecanje prije ljetne stanke. Bilo je to natjecanje puno izazova jer, iako je riječ o seniorskom natjecanju, naš klub nastupio je s juniorima, kadetima i samo jednim seniorom“ izjavio je Kolarić. Naglasio je kako su usprkos mladosti, i plivačice i plivači zauzeli ukupno drugo mjesto što znači da su 18. u državi. „Uzevši u obzir da je nekima od njih ovo bilo treće natjecanje u nizu (Kadetsko PH, PH za dobne skupine i ovo Ekipno PH), a i natjecanje je održano u kolovozu (sezona je počela u rujnu prošle godine), svakako treba odati veliko priznanje plivačima koji su mukotrpno radili kroz školske praznike i njihovim roditeljima koji su sve to pratili, odnosno prilagodili svoje godišnje odmore kalendaru natjecanja“ zaključio je Kolarić. Nakon ovog natjecanja slijedi kratka pauza do 14. kolovoza kada čakovečki plivači odlaze na pripreme u Crikvenicu.

Za ČPK su na Ekipnom Prvenstvu Hrvatske plivali:

u kategoriji plivačica – Kaja Sabol, Ema Medved, Hannah Ereiz, Gloria Požgaj i Vida Kolarić,

u kategorji plivača : Kristijan Stunković, Antonio Šantek, Tin Furdi, Vinko Stunković i Adam Šinjori

Plivačice i plivače su vodili treneri Leonardo Novak i Goran Kolarić.

Na natjecanju su sudile Čakovčanke Petra i Lea Marciuš.

(tj)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*