Međimurje Press
Sport+

ČPK u punom zamahu priprema za novu sezonu!

U čakovečkom plivanju gotovo da i nema pauze. Nakon kratkog predaha po završetku prošle sezone plivači Čakovečkog plivačkog kluba započeli su pripreme za nadolazeću u u svojoj, sada već stalnoj pripremnoj bazi, Crikvenici.

Na pripremama koju se trajale od 11. do 18. kolovoza sudjelovalo je 20-tak plivačica i plivača pod stručnim  vodstvom trenerskog dvojca Antonia Šanteka i Gorana Kolarića.

„Vremena za odmor nije bilo previše nakon duge i naporne sezone. Kako bi se što bolje pripremili za nadolazeću sezonu plivačice i plivači odrađivali su do četiri treninga dnevno uz raznorazne druge aktivnosti zabavno – društvenog karaktera. Vremena za odmor i druženje nije nedostajalo te su pripreme zaključene izletom brodom“ izjavio je Kolarić dodavši kako su pripreme osim dizanja fizičke spreme dobro došle i za jačanje zajedništva i pripadnosti klubu. Po povratku u Čakovec trenažni proces nastavljen je na Gradskim bazenima „Marija Ružić“.

Kratak predah od plivačkih treninga u vodi bit će od 6. do 16. rujna kada traje redoviti remont čakovečkih bazena. Završetkom remonta sve grupe Čakovečkog plivačkog kluba započinju normalnim radom. „Plivači se vraćaju u svoje grupe koje su polazili prije ljetnog režima treninga. Tijekom mjeseca rujna vršiti će selekcija plivačica i plivača te od listopada svi plivači se preraspodjeljuju u svoje grupe“ kazao je trener Goran Kolarić. Osim aktivnog treniranja s postojećim članovima, klub će upisivati i one nove. Upisi svih zainteresiranih za ovaj bazični sport vrše se tijekom cijele godine 15 minuta prije početka treninga u kancelariji kluba koja se nalazi u sklopu bazena. Raspored grupa može se pogledati na web stranici www.pk-cakovec.hr, facebook stranici ili upitom na email cpk@pk-cakovec.hr.

Tomica Jakopec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja