Međimurje Press
Sport+

Cross liga Lužec 2022.

u Lužecu u vrlo dobroj organizaciji BK Maraton Beciklin održano 3. i završno kolo cross lige Lužec 2022. Ni loše prohladno vrijeme uz laganu kišicu nije spriječilo rekordan broj od 83 natjecatelja koji su nastupili na ovom završnom kolu i uspješno završili utrku.

Pobjedu je i u ovom kolu odnio Krešimir Balaško (AK Svetice) u vremenu 36:58 ispred Nevena Čorka (AK Rudolf Perešin) – 37:14 dok se trećim mjestom morao zadovoljiti Bruno Kos (AK Rudolf Perešin) sa 37:41. Od naših najbolji je bio Zoran Križanić na 4. mjestu sa 37:59, a sa samo dvije sekunde zaostatka naš Stjepan Petrović bio je 5. – 38:01. Bravo za naše dečke i pobjednike!

Simoni Jambrošić rekord staze

Photo by: Meštrić Photography

U ženskoj konkurenciji u vodstvu se vodila borba između dvije naše najbolje trkačice Simone Jambrošić i Marine Godinić, a Simona je ipak uvjerljivo pobijedila sa novim rekordom staze koji sada iznosi 40:50 i za to je bila posebno nagrađena. Marina je u vrlo dobrom vremenu od 43:48 bila druga, a članica AK Međimurje – Ivana Zeljko treća sa 45:55. Bravo za Simonu i Marinu, a naravno i sve ostale koji su uspješno nastupili u ovom završnom kolu!

Zoran Križanić 3.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja