Međimurje Press
Sport+

Danas nakon svečanog otvaranja turnira Barakude očekuje prva utakmica prvenstva!

U Spaladium Areni uz brojnu nazočnost uzvanika iz sportskog, kulturnog i političkog svijeta očekuje se danas svečano otvaranje Europskog vaterpolskog prvenstva koje se u splitskoj dvorani održava od 27. kolovoza do 10. rujna.

  • Napokon smo dočekali otvaranje Europskog vaterpolskog prvenstva u Splitu u prekrasnoj Spaladium Areni pred prvu utakmicu muškog turnira. Očekujemo puno uzvanika, od predsjednika Vlade, ministara, predstavnika gradske vlasti, predsjednika uprava mnogobrojnih hrvatskih tvrtki i naših partnera te ono najvažnije, očekujemo Splićane i sve koji vole vaterpolo da dođu podržati našu reprezentaciju. Nadam se dobroj igri u spektakularnoj atmosferi te da ćemo doći do borbe za medalju, a naravno da se intimno nadamo i finalu. Želimo svu sreću našim momcima – najavio je Perica Bukić, izvršni direktor HVSa.

Muški dio turnira počinje upravo sutra, 29. kolovoza, kada će hrvatska reprezentacija u 1. kolu zaigrati protiv Malte. Otvorenje će se održati u 20:30 sati, uz prijenos na HTV 2, nakon čega će u 21 sat u bazen uskočiti domaćin Hrvatska i reprezentacija Malte.

  • Svi s nestrpljenjem očekujemo početak Europskog prvenstva u Splitu. Iza nas su duge pripreme, kao i naporno ljeto u kojem se igralo i Svjetsko prvenstvo. Vjerujem da smo odradili sve potrebno te da je reprezentacija spremna za početak prvenstva. Igramo u Splitu, u Hrvatskoj, u zaista predivnom ambijentu te je sigurno da ćemo dati sve od sebe kako bi ostvarili čim bolji rezultat – zaključio je izbornik Tucak.

U Spaladium Areni gledatelji će moći uživati u najboljim ženskim i muškim ekipama europskog i svjetskog vaterpola – aktualnim svjetskim prvacima i doprvacima (Španjolska i Italija), europskim prvacima (Mađarska), Olimpijskim pobjednicima (Srbija) i naravno, domaćim Barakudama.

(Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL)

Ivana Janković

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja