Međimurje Press
Sport+

Delimar 3. mjesto u ukupnom poretku te pobjeda u klasi

Autoklub Blacklisted iz Čakovca proteklog vikenda održao je svoju zadnju utrku Blacklisted Cup-a za godinu 2022. Utrka se trebala održavati na Karting Stazi u Novom Marofu, ali zbog tehničkih poteškoća staze i promjene uvjeta poslovanja od strane vlasnika staze, promijenila se lokacija utrke na Karting Centar Blažon u Belici.

44 Vozačica i vozača našlo se na listi prijava utrke. Što profesionalni vozači iz Prvenstva Hrvatske, te Amateri, raspodijeljeni u 6 klasa. Utrka se vozila u Subotu, vremenski uvjeti na stazi bili su dosta teški, hladan asfalt i kiša popratila je cjelodnevni event. Vozačice i vozači vozili su dvije trening vožnje i 4 brzinca, od kojih se jedan najlošiji rezultat brisao.

Pobjednik Utrke bio je Kranjac Fran sa Škodom Feliciom 1.4. Drugoplasirani Filip Feher  iz Čakovca sa Renault Clio RS, te 3. mjesto u Ukupnom poretku Vedran Delimar  sa VW Polo-R.

„Evo zadnja utrka u sezoni je iza nas. Cijeli dan ludo kišno i hladno. Nakon prvog vremena na treningu ukupno, držanja 2. mjesta do same završnice, na kraju ipak odlično 3. mjesto u ukupnom poretku. Moja četvrta uzastopna pobjeda u Klasi P3, za sezonu 2022 Blacklisted Cup-a.

Za kraj sezone stajem na najviše postolje kao pobjednik u klasi P3! Rezultati se još zbrajaju za generalni poredak, ali mislim da mi je jako malo falilo za pobjedu, te budem završio na 2. mjestu u ukupnom poretku.

Svaka Čast dečkima iz Organizacije, Event ponovo na Nivou, Veselim se drugoj godini i ponovnom sudjelovanju na utrkama.

Ovim putem htio bi se zahvaliti mojim vjernim sponzorima, ljudima koji mi pomažu oko ostvarivanja sportskih rezultata, te najviše mom Tati Zvonku.

Vedran Delimar

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja